Néha előfordul, hogy elszalad velem a ló és rendesen bezabálok. Ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, remegek, hányingerem van, de mégse tudok hányni. Félreértés ne essék, nem vagyok se anorexiás, se bulimiás, de ilyenkor (nagyritkán!) jól jönne, ha a hánnyásal tudnék könnyíteni magamon, mert ilyenkor tényleg nem érzem jól magam testileg. Tudna valaki valami jó hánytatószert ami tényleg hatásos és azonnal hat? Van patikába erre vmi gyógyszer/hánytatószer? Sós kávét már próbáltam, de az nem jött be. Ha az ujjamat ledugom a torkomon akkor se tudok hányni... Kérlek segítsetek.
ne legyél gyökér és akkor lesz annyi akaraterőd h ne zabáld magad hülyére... aki meg hülye, haljon meg, már ne haragudj. ha úgyis tudod hogy szarul leszel miért nincs annyi eszed h ne tömd magad??? én is volt h többet ettem, de nem akartam kihányni, bár rosszul azért nem lettem, annyit nem ettem. viszont megtanultam hogy csak annyit egyek amennyi jól esik, különben úgy néznék már ki mint egy hízómarha... bár én sem az akaraterőmről vagyok híres, ennyit mégis meg tudok állni... de ekkora hülyeséget h kihányni... ha meg dagadt vagy, járj el futni és mozogj..
2011. okt. 4. 18:41
13/24 anonim válasza:
Pedig ez már enyhe bulimia, akár hiszed, akár nem. Ha hánytatod magad, az hosszú távon tönkreteszi a nyelőcsövedet.
2011. okt. 4. 18:42
14/24 anonim válasza:
melegits zsírt,amikor folyik akkor próbáld meginni.
2011. okt. 4. 18:47
15/24 anonim válasza:
tutker bulimia ha egyszer elkezded akor nemtudod abbahagyni.
Gondolj bele?akkor bármelyik zabálás után okádhatsz,és ezért el vész a visszatartó erő ami meg akadályozza azt,hogy mindig zabálj.Most még csak néha zabálsz,de ha tudod magad hánytatni akkor mindig zabálni fogsz (és hányni)
A szülők nem lesznek megértőek mert szülők és tuti leb@sznak első körben amikor kiderül,aztán majd észhez térnek.
Neked meg kirohadnak a fogaid,és büdös lessz a szád.
2011. okt. 4. 18:54
16/24 anonim válasza:
Én a kannásbor+pogó kombótól mindig hányok, pedig nem direkt csinálom. Nem ajánlom senkinek :D
Ne akarj hányni, inkább várd meg amíg megemészted.
Legalább megtanulsz mértéket tartani. :)
2011. okt. 4. 18:57
17/24 anonim válasza:
Elvileg meleg sós víz. de az ujjlenyomástól is lehet, csak ha nem tiszta kézzel csinálod, beszerzel egy tüszős mandulagyulladást.
2011. okt. 4. 19:21
18/24 anonim válasza:
A helyedben inkább táplálkozási zavaros szakihoz mennék, mert ez már a bulimia előszobája.
2011. okt. 4. 19:38
19/24 anonim válasza:
Fel sem foghatom, hogy hogy lehetnek emberek annyira felelőtlenek, hogy tényleg hánytatós tippeket adnak egy ilyen kérdésre.
Kislány, igenis bulimiás vagy, még ha egyelőre talán enyhébb stádiumban is. Mindent leírtak már előttem: semmiképpen se akarjál hányni, az nagyon szar érzés és egyéb egészségügyi aggályai is vannak. Sokkal inkább légy felnőtt és álljál meg a zabálásban, ha érzed, hogy elég. Ha nem megy, fordulj orvoshoz, de minél gyorsabban, mert komoly veszély leselkedik rád!
2011. okt. 5. 00:24
20/24 anonim válasza:
a természetes szelekció lényege h a gyengék kiesnek, ezzel lehet megelőzni a túlnépesedést (a Földön már eléggé elszaporodtunk, akár fogy a magy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!