Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan hánytassam meg magam?

Hogyan hánytassam meg magam?

Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy elszalad velem a ló és rendesen bezabálok. Ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, remegek, hányingerem van, de mégse tudok hányni. Félreértés ne essék, nem vagyok se anorexiás, se bulimiás, de ilyenkor (nagyritkán!) jól jönne, ha a hánnyásal tudnék könnyíteni magamon, mert ilyenkor tényleg nem érzem jól magam testileg. Tudna valaki valami jó hánytatószert ami tényleg hatásos és azonnal hat? Van patikába erre vmi gyógyszer/hánytatószer? Sós kávét már próbáltam, de az nem jött be. Ha az ujjamat ledugom a torkomon akkor se tudok hányni... Kérlek segítsetek.
2011. okt. 4. 18:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
a természetes szelekció lényege h a gyengék kiesnek, ezzel lehet megelőzni a túlnépesedést (a Földön már eléggé elszaporodtunk, akár fogy a magyar akár nem) de már a természetes dolgok ellen is tenni akarunk. tegye tönkre magát ha akarja, akinek ennyi esze van megérdemli. rohadjanak ki a fogai a sok savtól, ezzazz :D
2011. okt. 5. 18:01
 22/24 anonim ***** válasza:
22%
tudjál uralkodni magadon, hogy menniyt eszel. Ne hánytasd magad, azzal nem segítesz magadon. És igen, ez a kezdődő bulémia!
2011. okt. 6. 15:44
 23/24 pilátus válasza:
100%
minek kell legyökérezni meg kioktatni? nem kért pszichológiai leírást, sem tanácsot, sem bepofázást. aki nem tud hánytató módszert, az ne válaszoljon, és kész. nem ez volt a kérdés.
2015. júl. 11. 23:07
 24/24 anonim válasza:
91%
Sós citrom.megfogy egy szeletet,megszórod sóval és megeszed..próbáltam már,durván hat
2018. jún. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!