Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült neki igy...

Hogyan sikerült neki igy fogynia ha nem diétázott? Léccives olvassátok el!

Figyelt kérdés

25 kilót adott le egyik ismerősöm egy év alatt.

Mégis...mindenből evett szendvics,néha csoki, tészták,krumplik és stb.. mindenből csak mértékkel! este 6 után nem evett , viszont gyümölcsöt mindig napi egyet.

Sokat sportolt heti 2x tartott pihenőt, és megvolt neki az 1-2 óra edzése,főként futott és aerobikozott és csinos alakja is lett!!

2013. jún. 17. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:

hát mivel sportolt főleg ha előtte nem nagyon akkor ez sokat segített neki szerintem és ugye ha mértékkel eszünk akkor nincs gond :)

pl unokatesóm 47kiló(165cm kb) persze nem eszik sokat de mindig is ilyen vékonyka volt szóval ő is azt eszi mint mindenki mondjuk családi ebédkor és egyébként is.

és persze nem tudom most hány kiló de ha jár futni akkor mondjuk 60kiló lehet ha 170cm és mondjuk előtte 85-90volt és napi 3000 kalóriát evett és most 1500-1200 között akkor ugye fele annyit eszik és persze hogy fogy :)

(én is így fogytam 85-6ról 51-52 kilóra csak én sajnos nem fogadtam meg a tanácsokat és keveset sportoltam:/ de már hetente 4-5x eljárok futni:))

2013. jún. 17. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy pl hogy honnan indult (súly) az sem mindegy hogy hova érkezett, az is kérdés hogy milyen a bőre és az egészségi állapota. Én pl fogytam úgyanígy 20kg-t 3-4 hónap alatt éheztetés nem volt egy idő után még sem voltam éhes, és a bőrőm sem maradt szép.
2013. jún. 17. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Alapvetően így néz ki egy életmódváltás, amit leírtál.

Mindent szabad enni, csak mértékkel, DE legyen meg az egészséges táplálkozás alapja ÉS a sport.

Bár az este 6 után nem evés elég nagy h.lyeség, ha 8 után fekszik le.

2013. jún. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!