Olvassátok el a történetem!?
nincs ilyen,hogy zsírégető torna.
az edzéssel kalóriát égetsz,nem csak zsírt.
az meg,hogy mennyi kalóriát égetsz,az függ attól,hogy milyen megterhelő az edzés és,hogy hogy bírod,fizikálisan,állóképességileg.
ha magas kalória értékű edzéseket keresel,akkor nem jó úton mozogsz.
ami sok kalóriát éget az a kettlebell edzés,a nehéz súlyzós edzés konditeremben,küzdősport,ugrókötél,crossfit,ilyesmik.
ezek 4-5x annyi kalóriát elégetnek,ua idő alatt,mint az aerobic,meg réka.
persze neked a fő problémád az étrend hiánya,mert egy normális étrenddel,akár a norbival is le tudnál fogyni.
ezeket olvasgasd át-
Próbáld ki a zumbát vagy a Turbo Jam-et.
Szerintem ez a kettő elég jó. De ilyen melegbe én pl csak úszni vagyok hajlandó.
ŰJaj könyörgöm hagyjátok már ezt a hülye zumbát..... semmire nem jó!
Ha mindenképp otthoni mozgást akarsz végezni, akkor töltsd le a netről: Insanity edzésterv. Garantált a siker.
De szerintem egyszerűbb ha eljársz hetente 4szer 5ször 1 órát futni, és mellette végzel heti 2 alkalommal súlyzós edzést (kezdetben) utána amikor már olvad a zsír emelheted a súlyzós edzések számát.
A másik meg az étkezésed. Nekem sincs pénzem méregdrága csirkemellre. De azt meg tudom tenni hogy vegyek sovány túrót 200 FT-ért, és teljes kiörlésű kenyeret 300 FTért ami elég egy teljes hétre. Meg tudod tenni hogy nem eszel cukrot se cukrosat, hogy kerülöd a fehérlisztből készült dolgokat. Fehér kenyér, tészták, fehér rízs.
A fehér kenyeret lecseréled TK kenyérre, ha meg tészta vagy rízs van ebédre akkor minimálisat veszel ki.
Figyelj a kalória beviteledre. először is kalkulátorral számold ki az alap anyagcserédet. És ha pl 1300 az alapanyagcseréd akkor annyi kalóriát vigyél be. Egy óra futás pl eléget 500 kalóriát alapból.
Akármilyen szuper zsírégető tornát csinálhatsz ha mellette gáz az étkezésed. Koplalásnak sok értelme nincsen. Barátnőm koplal már fél éve és kb 2 kg ment le róla. Sokkal jobb ha alapanyagcserében mozogsz mert úgy többet fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!