Olvassátok el a történetem!?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Régebben nem is kevés túlsúlyom volt, 89-90 kg voltam. Akkor sem ettem sokat, nem is tudom hogy mitől lehettem ilyen dagi :S Olyan 3 éve lement a súlyom 79 kg-ra. Aminek akkor nagyon örültem, nem is mozogtam meg semmi csak ugy fogytam mindig egy keveset. De később már ezzel a súllyal sem voltam megelégedve, és több mint fél éve elkezdem tornázni. Az alakom nem rossz, arányosan oszlik el rajtam, és a környezetem is azt mondja hogy formás vagyok. (Jelenleg 72 kg) De 8-10 kg-val szeretnék vékonyabb lenni. Soha nem voltam megelégedve magammal, gyerekkoromba sokszor sirtam is miatta, ha elmentünk vásárolni sosem volt rám jó semmi. Aztán mint mondtam több mint fél éve elhatároztam magam hogy elkezdek tornázni, rendszeresen. És hogy nem fogom abba hagyni amig el nem érem a célomat. Ez a kitartás elkísért olyan 4 hónapig, de a folyamatos mérlegelés nem mutatott látványos eredményt, pedig én nagyon szerettem volna, mert rengeteget küzdöttem érte a tornával. (Norbi kickbox aerobik, kiképzés, Rubint Réka...) Valamicskét változott a testem, de ennél nekem több kell. Az a baj hogy ez a lelkesedés már nem olyan mint régen volt, pár hónapja még olyan jó kedvvel csináltam, de mostmár nekiállni sem nagyon van kedvem. Pedig a célomat még nem értem el :S Igazábol ezeket a tornákat is unom már, keresgetek a neten hátha megtetszene valami amit megint örömmel csinálnék de semmi. Ha valaki tudna mondani valami jó zsírégető tornát azt nagyon megköszönném. Gondolom többen vannak még ezzel igy mint én! Én nem akarok ilyen 90 napos diétákat, nem is tudnám megvenni magamnak a hozzávalókat, meg amit lefogyok szerintem ugy is visszahiznám, és ez egy nagy baromság hogy az ember lefogy tőle, tök jól néz ki, utána meg jön a depresszió hogy jézusom hizok vissza! Na szóval, segitenétek választani magamnak valami szuper zsírégető tornát amitől garantált a fogyás, és nem csigalassu? Köszi előre is!2012. júl. 3. 21:19
11/16 anonim válasza:
Nézd meg ezt az oldalt, hátha megtetszik: www.fitvideo.hu
12/16 anonim válasza:
amit összeírtál az rohadtul nem diétás étrend,uh valami téveszmében vagy ezügyben.
diéta alatt időre eszel pl 8óra tojás zöldség és így tovább 3 óránként.
és minden nap ugyanaz megy,ugyanígy.
főzelékek bakker?
meg sem nézted,hogy miket linkeltem neked?
meg anyu ezt csinálta?
hány éves vagy 10?
legalább elolvastad volna,ha változni akarsz,de még erre is lusta vagy.
ez a teljes kiőrlésű dolog kiemelése is butaság.
több kalóriát tartalmaz,mint a sima.
élettanilag hatásos hosszabb távon,de diétában igazából mindegy az a napi 1-fél szelet kenyér,hogy milyen.
szóval napi 6 fehérjedús étkezés,nem főzelékek,meg kenyerek.
13/16 anonim válasza:
Mégis mi a baj lenne a zumbával? Én 15 perc után úgy leizzadok, mint egy ló, nekem ne mondja senki, hogy nem égeti a kalóriákat
14/16 A kérdező kommentje:
ez szerintem is igyvan utolsó válaszoló, a zumba is biztos hogy fogyaszt. Minden mozgástol lehet fogyni szerintem ha rendszeresen végezzük, csak meg kell találni a megfelelőt amit szeretsz csinálni. Csak az a baj hogy nem nagyon találni már olyat amit jó
2012. júl. 5. 14:19
15/16 A kérdező kommentje:
szerintem ez a diétázás egy nagy hülyeség amugy, igazábol csak folyamatosan sportolni kell szerintem, meg mellette nem zabálni, és nem időre beosztva enni hanem mindenből kevesebbet
2012. júl. 5. 14:20
16/16 A kérdező kommentje:
de itt vannak olyan okosok, hogy rossz olvasni miket irogatnak a kérdésemre.
2012. júl. 5. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!