Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olvassátok el. Nektek erről...

Olvassátok el. Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Hát Sziasztok! Azzal kezdeném hogy 14 éves vagyok és lány. Sokat olvasgattam kérdéseket rá a válaszokat, és sokszor gondolkoztam hogy regisztrálok és én is írok. Most eljött az ideje. (:

Gondolom nem nehéz ki találni hogy miért pont a fogyókúrához írok.... :/

Én már régóta ezzel a fogyással szenvedek.

Elsős koromba nem is volt még semmi....sovány voltam...mindig nézem a képeket, és utáni mindig nagyon rossz kedvem van,mindig felteszem a kérdést hogy, hogy hízhattam ennyire meg? 3-4.osztálytól kb. elkezdtem elég sokat enni...suliba úgy aláztak ahogy csak tudtak, nagyon sokat sírtam emiatt. Mára már ez a gúnyolodás nincs...illetve a 16 éves bátyám szokta mondani de igazából már nem nagyon izgat, lelkileg ebből a szempontból teljesen kivagyok. Igazából lehet hogy nem is foglalkoznék ezzel a dologgal annyit mint most, de hát régen nagyon megsérültem lelkileg is és ez mai napig bennem van. Ha bnőim elkezdenek beszélni a kilókról v bármi ilyesmi akkor én nagyon zavarba jövök és próbálom elterelni a témát. :/ Elég régen elkezdtem fogyókúrázni és fogytam is 57 kg voltam.... éss én HÜLYE nem vettem komolyan akkor még a dolgot, és abba hagytam a fogyókúrázást ( 14 éves voltam akkor is hozzáteszem) És elkezdtem enni, de akkor is próbáltam vissza venni de hát nem nagyon sikerült és vissza híztam...Illetve olyan kilóra ami még nem voltam életembe, amit nagyonnagyon szégyelek 64 kilóra.... :'( és úgy döntöttem hogy ez nem mehet tovább....Ja az elejére még annyit hogy már majdnem egy éve nem iszok kólát semmi cukros italt CSAK VÍZ!! Tehát úgy döntöttem hogy ez igy máár nem mehet tovább...ez a jelen( azaz most vagyunk itt) elkezdtem MEGINT fogyókúrázni és nem hagyom abba, tornázok Béres Alexandrára heti 4x vmikor kevesebbszer mert nem mindig tudok..az időm nem mindig engedi. Ez egy 40perces tornagyakorlat igen intenzív elég fárasztó, ami nem baj. Elkezdtem most ezt csinálni és jártam bnőmmel futni csak abbahagytuk nem lustaság miatt hanem mert...lényegtelen.A lényeg az hogy abbahagytam. Most hétvégétől újra futni fogok és egyedül szeretnék mert bnőm elfárad (pedig sovány, de persze nem attól függ hanem az állóképességtől) csak nekem meg ugye muszáj lenne megállás nélkül futni. Mikor megtudtam h 65kg vagyok leszoktam az édességről, és napi 3szor eszek, reggeli, ebéd,és 4-fél5 körül cornflakes, ja és napi egy banán,rá szoktam az almára egy nap kb. 3at eszek és nagyon sok vizet iszook!! Nagyon nehéz volt az elején,hogy nem ehetek édességet meg semmi sütit meg semmit de mostmár sokkal jobb, és megis lett az eredménye lefogytam 60kilóra amit úgy gondolok hogy egy elég jó eredmény, mert ezt 1 hónap alatt sikerült elérnem amire büszke vagyok de viszont ez nagyon nem elég 53kilóra minimum leszeretnék fogyni, nekem elég csontos a csontozatom, és az a próblémám hogy mostanába nemtudok fogyni mindig marad 60kilón néha 59 miért? Anya mindig mondja hogy legyek türelmes mert nem egy hónap alatt híztam meg és hogy elsőnek a belső zsíroknak kell elbontódni. Hát kb. ennyi lenne az én történetem, gondoltam megosztom veletek és várom a véleményeket valamint hogy mit kéne még csinálnom és szerintetek sok ez amit egy nap eszek, gyümölccsel együtt? és hogy szerintetek miért nem tudok fogyni? Meg ha van vmi véleményetek akkor azt nagyon szívesen meghallgatom, de légyszi amit kérdeztem arra feltétlenül válaszoljatok! :) Nagyon köszönöm előre is. :) UI: Nagyon csodálom anyukámat mert nagyon kész van már tőlem, de ezek ellenére mindig bíztat. :)

2011. máj. 26. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Szép önvallomás, kedves, hogy megosztottad velünk. Örülök hogy elkezdtél mozogni és elértél némi sikert. A teljes siker akkor fog bekövetkezni, ha a táplálkozásodon is változtatsz. A napi három étkezés KEVÉS. A corn flakes-t felejtsd el, mert tiszta cukor! Banán délután mint utolsó étkezés? Felnyomja az egekbe a vércukrodat, két óra múlva meg éhes leszel mint a kutya. Ne mondd nekem, hogy ezt sokáig bírnád. Minimum ÖT étkezés kell! Az étrendedben jelenjen meg a sima zab, a natúr joghurt, a halkonzerv, a túró! Kerüld a feldolgozott élelmiszert, mindig nézd meg a címkét, semmit ne vegyél meg, ami tele van finomított szénhidráttal! Sok paradicsom, uborka, saláta, csirkemell! Este 8-kor is lehet enni csak nem mindegy hogy mit (pl túrót!) Étkezést helyettesíthetsz turmix-al is, főleg futás után! (Kocogás is jó, de egy órás legyen!) Emellett végezz saját testsúllyal gyakorlatokat - fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, guggolás, felülés, gimnasztika!
2011. máj. 26. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne egyél banánt minden nap.A cornflakest is csak ritkán egyél és semmiképpen sem délután,tele van cukorral! Inkább egyél helyette zabpelyhet reggelire.

Mást nem írtál mit eszel...

Vacsorázni pedig mindenképpen kellene,pl.sovány túró tökéletes egy kis eperrel,vagy vanillia aromával. Vagy rántotta 1 sárgája és 3-4 fehérjéből.

2011. máj. 26. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és a mozgásról annyit hogy jó Béres. A. de ha zsírt akarsz égetni akkor kardiómozgásra van szükséged folyamatosan minimum 40percig.
2011. máj. 26. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2011. máj. 26. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
20.45 Köszönöm, és a tanácsokat is. Próbálom ezek után betartani!
2011. máj. 26. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:
158-160 cm kb. :S
2011. máj. 26. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja! és elfelejtettem írni,h nagyon sokat lépcsőzök. 10.en lakunk, vmikor csak úgy simán lemegyek lépcsőzni. számomra lift nem létezik ;)
2011. máj. 26. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
velem is hasonlóan történt
2011. máj. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!