Szerintetek? Kérlek olvassátok el!
Sziasztok ! 14 éves lány vagyok ,és most az önbizalmam nagyon kevés..
165 cm vagyok és 60kg.
nem mondhatnám hogy dagadt inkább husis ,nem volt eddig semmi bajom ezzel de mostanában megfigyeltem hogy mindenkinek a pici, vékony lányok tetszenek..és bánt hogy ilyen az alkatom ,elszomorít..barátnőm most fogyott le ezen a nyáron valami Káposztakapszulával. Anyámnak felvetettem hogy kellene venni ,mert nem drága de hatásos. Hát azt mondta hogy " szó sem lehet róla! " mert hogy ehhez fiatal vagyok és még fejlődésben , blabla.
Szerintetek valóban káros lehet az egészségemre és a fejlődésemnek is árthatna ha esetleg titokban megvenném? Trollok kíméljenek ,köszi.
Kinek tetszenek az anorexiás lányok? Nekem biztosan nem. Egy lány akkor jó, ha van mit fogni rajta!
Sok ismerősöm mondta már, hogy egy husisabb puncit sokkal élvezetesebb szexelni, mint egy vékonyat, mert a lánynak az sokszor fájhat!
Hidd el, úgy vagy jó, ahogyan vagy. Ne akarj másoknak megfelelni, majd úgyis jönni fog a fehér herceg lovon, aki a tiéd lehet!
Szerintem nem tenne jót... és egyébként is, két év múlva (még egy kicsit magasabb leszel talántán) meg sportolással jó csaj leszel :P Nekem elhiheted ;)) Nem vagy kövér ezek alapján... persze az elosztás is lényeges, de nem 14 évesen o.O Majd 2 év múlva erről lehet beszélgetni.
F17
Én nem szeretem a vékony lányokat :) Tiszta undorító dolog egy olyan lány derekát fogni... csont és bőr... a sexy lányokon mindig van mit fogni :) és most nem a "huncutkodásos részre gondolok " hanem arra hogy sokkal jobb érzés átölelni és hozzábújni egy nem anorexiás lányhoz :) Ez az én véleményem.
19/F
vegyel szuzteat a dm-ben,mivannn?14evesen hova vegyen ilyen dolgokat?persze,adjunk neki tanacsokat,speedezzen is,attol majd lefogy,nem?
kerdezo: kiegyensulyozott taplalkozas,rendszeres sport,es ne azt nezd,masok hogy neznek ki.fogyasztoszereket semmifelekeppen ne szedj,nem ez a megoldas.es tenyleg,a legfontosabb,hogy ne meregesd masokhoz magad,az csak problemat okoz.
evekig anorexias voltam,mert keptelen voltam felfogni,hogya 180cm-hez nem nez ki jol az 50kg.vegul 36-ra lefogytam,es majdnem meghaltam.7eve tortent mar a dolog,de maradando karosodasokat szenvedtem,azota is kontrollra jarok ezek miatt.
hidd el,nem eri meg sovanynak lenni.csak ismetelni tudom magam,mozgas es megfelelo etrend!!!es bekulj ki magaddal.ja,es nem kell semmi kapszula meg tea.felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!