Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zúgevő lettem! Mit tegyek?

Zúgevő lettem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem hogy bárhova megyek éhes vagyok és valamit "ennem kell"!Ha unatkozok akkor is eszek.. Ha nem eszek ideges,ingerlékeny vagyok,de ha ideges vagyok akkor is eszek!! Anyukám már próbálta azt is hogy vagy eldugta az édességet vagy nem vett olyan ételt amit szeretek,de ilyenkor én valamit mindig kitaláltam/megkerestem/vettem valami "nyugtatót"!! De egyre jobban elhíztam és egy ideje figyelem hogy miből mennyit eszem,mit eszek! Igyekszem kerülni tiltott kajákat,de valahogy nem sikerül! Edzek napi 20-30-40 percet de egy idő után feladom ,mert semmi eredménye sincs! Próbálkoztam már diétákkal de nem bírták az idegeim! Egyébként egy 18éves 75kg-os nő vagyok.Segítsetek! Mit tegyek hogy leszokjak az evési rohamjaimról?!
2013. jún. 6. 23:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát kösz a RENDES válaszokat! Igyekszem!

Candidás pedig nem vagyok!Rendszeresen járok a dokihoz!Azt hiszem észrevenné ha gond volna! Na mindegy!

2013. jún. 7. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok leszokóbaaaaan van kedved beszélni?
2013. jún. 7. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem én írtam a Candidás választ, de ne sértődj meg rajta normálisan írta nem bunkón, segíteni akart. amúgy én is ilyen voltam mint te, nekem van egy lányom, első gyerek úgyhogy rengeteget idegeskedtem eleinte, és hát én is kiraboltam napjában többször a hűtőt. hónapok kellettek emellett közel 20 sikertelen fogyókúrába kezdtem bele, mire rá tudtam magam venni hogy igen is most erőt veszek magamon. fejben dől el. nagyon nehéz de engem az motivál a legjobban ha lefogyok akármilyen ruhát felvehetek végre nem azt kell nézni hogy na ez el fogja-e takarni a hasam vagy feljön e egyáltalán rám.
2013. jún. 7. 12:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem a candidásra írtam! Volt egy másik válaszadó aki végül törölte amit írt!

Idegesít hogy ennyire nincs akaraterőm! Mindig belekezdek egy diétába edzek is de elfáradok vagy a mensi miatt abbahagyom és ez már nagyon idegesít! Most 20napja edzek és próbálok figyelni az étkezésre de még nem fogytam semmit! Miért lehet ez?

2013. szept. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!