Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zúgevő lettem! Mit tegyek?

Zúgevő lettem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem hogy bárhova megyek éhes vagyok és valamit "ennem kell"!Ha unatkozok akkor is eszek.. Ha nem eszek ideges,ingerlékeny vagyok,de ha ideges vagyok akkor is eszek!! Anyukám már próbálta azt is hogy vagy eldugta az édességet vagy nem vett olyan ételt amit szeretek,de ilyenkor én valamit mindig kitaláltam/megkerestem/vettem valami "nyugtatót"!! De egyre jobban elhíztam és egy ideje figyelem hogy miből mennyit eszem,mit eszek! Igyekszem kerülni tiltott kajákat,de valahogy nem sikerül! Edzek napi 20-30-40 percet de egy idő után feladom ,mert semmi eredménye sincs! Próbálkoztam már diétákkal de nem bírták az idegeim! Egyébként egy 18éves 75kg-os nő vagyok.Segítsetek! Mit tegyek hogy leszokjak az evési rohamjaimról?!
2013. jún. 6. 23:51
1 2
 1/14 lencsefőzelék ***** válasza:

* zugevő

Kerüld a cukros kajákat, pl. rágcsálj répát. Minden a fejben dől el.

2013. jún. 7. 00:02
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Én megyek eszek valami kis sütit.
2013. jún. 7. 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Végül nem csak sütit ettem, találtam pudingot. Meg csináltam pár melegszendvicset, leöntöttem édes szósszal.
2013. jún. 7. 00:40
 4/14 anonim válasza:
68%
B@szd meg a melegszendvicset, most megyek én is és csinálok egyet.. :D
2013. jún. 7. 02:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukának nem eldugni kell az édességet, hanem otthagyni a bolt polcain.

Egyébként, ha nem eszel lisztes, cukros kajákat, hanem csak húst, halat, tojást, zöldségeket (párolva, salátának) akár áldozhatsz is evési szenvedélyednek, ezektől ugyanis nem hízol és mindig tele lehet a pocakod. Cukros lónyálak helyett meg kizárólag víz, lehetőleg 3 liter/nap.

2013. jún. 7. 03:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is voltam így sajnos.. :(

amit tehetsz:

Ha éhes vagy akkor rágcsálj de hogy mit?

-répa

-puffasztott rizs

-alma

anyu megcsinálta. amíg oda voltam ( kb 2-3-4 órát)

addig kidobott mindent,és csak egészséges kaját vett ( saláta,tojás,csirkemell,zöldség,gyümi) éhes voltam előkaptam 1 répát :D elrágcsáltam mert édes is,és nem is hízlal :) leszoktam róla,és mára lefogytam,és abba hagytam a zugevést. sok szerencsét!:)

2013. jún. 7. 07:16
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Nemcsak a súly miatt kéne abbahagyni, a fogakra nézve is ártalmas az egész napos rágcsálás..
2013. jún. 7. 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Kezdj el programozni, a büdös életben nem fogsz többet unatkozni. Vagy ráérni. Vagy evésre időt szakítani, legalább annál többet, hogy gyorsan bekapj valamit :D
2013. jún. 7. 08:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elősször lelkileg kellene összeszedned magadat. Találj valami jó motivációt ami folyamatosan erőt ad a fogyókúrához.

Az édességeket meg se vegyétek. Ha z édes ízre vágysz, akkor egyél gyümölcsöket. Pl.: ananászturmixot. (turmixolj össze egy fél/negyed ananászt, egész/fél banánt, vízet tehetsz bele kis kókuszreszeléket). Ez laktató, finom, egészséges, édes. Meditálj sokat. stb....

2013. jún. 7. 09:35
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
lehet, hogy a szervezted hiányol valamilyen tápanyagot és ezért vannak evési rohamaid.. ha kimondottan édesség utáni vágy jön rád, ami kibírhatatlan, az lehet, Candida miatt is.. nem hinném, hogy csak sima unalomról lenne szó, ha ennyire nem tudsz ellenállni
2013. jún. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!