Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás lettem, segítesz?

Anorexiás lettem, segítesz?

Figyelt kérdés
Tegnap észrevettem valami olyat magamon ami lehetlen!Anorexiás kezdek lenni! NMem vagyok még sovány sőt 160cm vagyok és 72 kg pár napja beálltam a tükör elé és aztmondtam hogy ezért az elhízásért én vagyok a felelős az étel rabja vagyok ELÉG!Tegnap néztem anorexiás lányok sztoriáról fényképeket meg videókat hogy ők is ilyen kövérek voltam és most mint egy csontváz de szerencsére meggyógyúltak!Olyan mintha az eszem a testem ellen lenne nem enged enni ma elkezdtem már mérni hogy menyi kalóriát fogyasztok el ma eddig kerek 250 kalóriát ettem meg EZ NEM ÉN VAGYOK! nem akarok anorexiás lenni! Folyamatosan gyötör a gondolat hogy le kell fogyni nem engedd enni valami.... SEGÍTS!
2013. máj. 19. 19:04
 1/5 anonim válasza:
Ha csak keveset bírsz még enni, tudok neked ajánlani egy nagyon jó módszert...mivel a szervezeted kevés energiát használ el, keveset is kér vissza, azaz keveset vagy éhes. Kezdj el otthon edzőterembe járni, és kezdj el edzeni. Ne félj egy edzés után olyan éhes leszel, hogy egy házat is felfalsz majd. Kérj a teremben tanácsot étrendhez, ha elkezdesz edzeni éhes leszel, azzal pedig szépen rád mennek a kilók és sokkal szebbre fogod visszahozni magad mint ami alapból voltál :) Sok sikert kívánok!
2013. máj. 19. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Na ezt most azonnal tessék befejezni. Egyél rendesen minimum napi 1200 kalóriat. Ebből csak te tudod kirángatni magad a hajadnál fogva! Remélem ez segített. Ja és foglald el magad mással.
2013. máj. 19. 19:11
 3/5 anonim válasza:
Bocsi félreírtam, otthon nem tudsz edzőterembe járni, azt akartam írni hogy kezdj el edzőterembe járni. Bocs az elírásért.
2013. máj. 19. 19:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat , nagyon hasznosak!
2013. máj. 19. 19:37
 5/5 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam mint te. Tudom, hogy nagyon gáz, de én 2-3 hétig semmit nem ettem!!!!! MAX egy kanál levest, de azt is üresen. Aztán a barátaim észrevették hogy valami kezd nem normális lenni és jobban figyeltek rám, és azóta visszaálltam szerencsére a normális étkezésre :) Szerintem fontos hogy ne egyedül csináld a visszaállást.
2013. máj. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!