Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás lenne?

Tinuska97 kérdése:

Anorexiás lenne?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnél aludtam 4 napig. Állandóan a magazinokat nyálazta és sipákolt,hogy kövér pedig 16 évesen nincs 50 kg. Észre vettem,hogy egyik nap mindent kizabál a hütőből,nagyon durva. Utána szomorú és van olyan nap,mikor semmit sem eszik. Alapból a lány hízásra nem hajlamos,szóval nem értem. Minek eszik ennyit ha utána sír? Anorexiás lenne? Szeretnék neki segíteni amiben csak tudok

2013. márc. 29. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem láttad, hogy bevonult-e utána a WC-be? Mert ha igen akkor inkább bulimiásnak mondanám, rájuk jellemzőek a falásrohamok. Nézd. Ennyi információ kevés, de valami nagyon nincs rendben.
2013. márc. 29. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleinek. Magától nem fogja beismerni,csak húzni fogja az időt.A viselkedése nem normális, nem egészséges. Ez egy súlyos betegség, hidd el nekem, 15 évesen anorexiás voltam. Másfél év kellett a gyógyulásomhoz. Én sem ismertem be, csak húztam az időt,de nálam észrevették a szüleim és azonnal elrángattak orvoshoz.
2013. márc. 29. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább bulémiás lehet vagy lesz hamarosan. A lényeg, hogy valami nem stimmel vele.
2013. márc. 29. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztosan testkép zavara van és inkább bulimia.te csak a szülők figyelmét tudod erre felhívni vagy a suli pszichológusát.De muszáj,mert csak rosszabb lesz.A baj az,hogy ezek a lányok nem látják be,hogy baj van,mert soványan is kövérnek érzik magukat.Ezért elutasítják a segítséget. Szakember ,pszichológus kell hozzá és időben segíteni neki amíg még lehet.
2013. márc. 29. 09:37
 5/5 anonim válasza:

Most kb. én is így vagyok, egyik nap mindent másnap semmit :/ de nem hiszem hogy anorexiás lenne , mikor én az voltam alig ment le egy falat is a torkomon, mikor ettem egy pár falatot rettentő lelkiismeret furdalásom lett...tehát nem is tudtam volna másnap zabálni össze-vissza

én most próbálok normálisan enni, életmódot váltani

vagy pedig próbálja elfogadni magát úgy ahogy van :)

2013. ápr. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!