A húgom anorexiás?
Figyelt kérdés
Elég duci volt mindig, de féléve alig eszik, kb heti 3x ha eszik normálisan főételt, amúgy szinte csak folyadék vagy kevés gyümölcs. Sokat fogyott nagyon, de mondtam neki, hogy nem ez a módja (sőt már eleget fogyott), viszont őt nem érdekli, mert teljesen a rabja lett a nem evésnek. Szerintetek meddig megy ez? Anorexiás? Nem akarom, hogy tönkretegye magát. Arról nem beszélve, hogy bulizni azért szokott és fogyaszt alkoholt (vodkát, mert az legkevésbé hízlaló) de éhgyomorra ez életveszélyes...2013. márc. 19. 17:28
1/5 anonim válasza:
Hát velem is ez a helyzet 3-4 évesen nagyon duci voltam, de most már nagyon vékony pedig próbálok a lehető legtöbbet enni de nem nagyon szeretek valami sok ételt... és 11 éves vagyok és 25 kiló...Tehát nem tudok mit tenni....
2/5 anonim válasza:
Elképzelehtő. Ha 15 alatt van a BMI-je akkor vigyétek orvoshoz, de ha fölötte, akkor próbáld győzködni és főzzetek olyan kajákat amit nagyon szeret
Hány cm és Hány kg?
3/5 anonim válasza:
Ha rabja a nem evésnek és a fogyókúrának, már nem kell BMI-t mérni, ajánlott segítséget kérni. Mellesleg hol vannak a szüleitek? Nekik ez nem tűnik fel? Jobb, ha valahogy megérteted vele, hogy ennek a vége nem egy egészséges, formás női test, hanem HALÁL.
4/5 Tom Benko válasza:
Nagyon érdemes lenne elbeszélgetni vele, mert gyanúsan közel áll hozzá. Szépen lassan szakorvoshoz kell majd járatni.
@3: Anorexiás fórumokon a koplalásba belehalást egyfajta erényként tekintik, szóval a halállal rémítgetés nem biztos, hogy hatásos lesz.
5/5 anonim válasza:
Teljesen független,hogy mennyi a testtömegindexe,ugyanis egy 20-as testtömegindexű lány is lehet anorexiás.
A húgod,ha még nem is,de "jó" úton jár afelé,hogy az legyen.
Szólj anyukádéknak,hogy figyeljenek rá jobban oda,de szerintem előbb a húgoddal beszéld meg.Próbálj rájönne a miértjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!