Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok?

Anorexiás vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan úgy érzem fogyókúráznom kell és nem merek enni. Undorodom a látványomtól a tükörben. Nem tudom mit tegyek.

2013. febr. 8. 22:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Hát ezt már mond hatjúk annak de szentem meny el egy orvoshoz !
2013. febr. 8. 22:10
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
hány kiló vagy milyen magas ?
2013. febr. 8. 22:11
 3/15 anonim ***** válasza:
10%

Attól függ,hogy sovány vagy-e,átlagos vagy kövér...

Ha sovány vagy,akkor ingen,anorexiás vagy.

Én igen sovány vagyok,de én hizni szeretnék,de nekem ez nehezen megy,a genetika,vagy temtom,de nem tudok hizni,és nem vagyok anorexiás,mert nem látom magam kövérnek,meg nem fogyózok,meg nem hánytatom magam stb...

2013. febr. 8. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Első, az a helyesírás...

Nem feltétlenül vagy anorexiás, aki kövér(már ha valóban kövér vagy), az fogyókúrázni akar. Viszont ne koplalj, mert csak plöttyedtebb leszel, mivel izmot adsz le elsősorban. Az étrended álljon sok fehérjéből(húsok, tojás, túró), összetett szénhidrátokból(pl. zöldség) és jó minőségű zsírokból. Próbálj minél gyakrabban kajálni.

Dobj azért egy képet, hogy eldöntsük, tényleg kövér vagy-e.

2013. febr. 8. 22:49
 5/15 anonim ***** válasza:
39%
kép kéne vagy legalább magasság és kg hogy dönthessünk. pl 170 centihez 35-40 kilóval anorexiás vagy
2013. febr. 8. 23:03
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

"Attól függ,hogy sovány vagy-e,átlagos vagy kövér...

Ha sovány vagy,akkor ingen,anorexiás vagy. "

Tudatlanok vagytok. Az anorexia nervosa nem fizikai, hanem pszichés betegség, kövéren is lehetsz anorexiás. Ójaj. A pszichiátrián inkább átlagos súlyúak voltak a lányok.

Én 5 évig küzdöttem vele, de a legkisebb súlyom még is csak 163 cm mellé 37 kg volt, ennél lejjebb sosem tudtam menni, maximum ha levágtam volna a karomat.

" Állandóan úgy érzem fogyókúráznom kell és nem merek enni. Undorodom a látványomtól a tükörben."

Tulajdonképpen összefoglaltad az egész életérzését.

Nem mersz enni? Ójaj. Én karácsonykor vacsora előtt már ott ültünk az asztalnál, amikor én képes voltam sírva elfutni és kint tölteni egy éjszakát az utcán, hogy ne kelljen ennem, pedig imádom a családomat. (Sosem gyűlöltem magam mint akkor.)

Undor? Állandó érzés. Néha nem akarsz létezni? Néha társaságban úgy érzed, hogy bárcsak felszívódnál, hogy ne lássanak a többiek, hogy ne lássák, hogy nincs is olyan nagy rés a combjaid között? Súlyosnak érzed a lépteid?

Szörnyen gyorsan kell cselekedni, ugyanis ha ebben egyszer bent vagy, soha a büdös életben nem tudsz kijönni. A-a. 20 év múlva is 3mp alatt kifogod tudni fejben számolni, hogy 154 gramm almában hány kcal van. Minden étkezés előtt eszedbe fog jutni.

Ezt vagy az elején kell rohadt gyorsan megakadályozni, vagy egy életre megkeserítheti az életed. Nem csak azért, mert a pszichológus rohadtul drága.

Bűntudattól átalvatlan éjszakák, maximalizmus, perfekcionizmus, csökkent teljesítmény, és az egész életed egy hazugság lesz, és a maradék energiádat arra fogod felhasználni, hogy hogyan csapd be a környezeted.

Azonnal el kell menni pszichológushoz, nekem rengeteget segített. Nekem is nyugodtan írhatsz. Nem vagyok ilyen bunkó, csak a válaszadók tudatlansága felbőszített

Slusszpoén: a világ legkövérebb nője anorexiában halt meg.

2013. febr. 8. 23:18
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Adnék 6. válaszoló tanácsára!
2013. febr. 9. 08:56
 8/15 mosolyogj! ***** válasza:
33%
akik anorexiásak azok szerintem a fogyással vannak elfoglalva és igyekeznek titokban tartani a szándékukat, mert tudják hogy környezetük gátolná ebben őket... szóval szerintem ha ide írod ki akkor figyelem-hiányod van és szimplán hájas vagy...
2013. febr. 9. 15:43
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
A 6.-nak irnám,hogy egyáltalán nem mindegy,hogy hány kiló! Ha 100 kiló,akkor jogosan látja magát ahogy ő fogalmazott undoritónak és jogosan ésrzi,hogy fogyókúráznia kell! Ebben semmi beteges nincs! Ha vékony ,akkor meg egy egy fals képet lát magáról,kövérnek látja magát,na ez a beteges,ez az anorexia egyik jele! Én igy tudom,persze lehet egy tudományosabban is megfogalmazni,de a lényege ez!
2013. febr. 9. 16:38
 10/15 anonim ***** válasza:
21%
És hogy lehetett a világ legkövérebb nője anorexiás???? Ha nem eszik valaki,akkor nem lehet kövér.....Vagy mitől volt kövér??? A levegőtől?!
2013. febr. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!