Anorexiás vagyok. Ma annyira ki v. tam fáradva, h édesanyám mentőt akart hívni. Ettem 1karéj bundás kenyeret, ebédre1 rántott húst meg rizst. Csak tartottam a súlyom? Vagy még ettől nem lehetett hízni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 16:17
1/19 anonim válasza:
Nem.
Ettől meg lehet dögleni.
De az ilyen meg is érdemli!!
2/19 A kérdező kommentje:
Igazad van egyébként , ezt én is nagyon jól tudom , hogy azt érdemlem. De , nem értem , hogy érted azt , hogy meg lehet dögleni ettől.
2012. nov. 24. 16:35
3/19 anonim válasza:
Úgy érti, hogy annyira kevés, hogy éhen lehet halni tőle.Na csak szebb szóval:)
4/19 anonim válasza:
Fokozatosan leépülnek az izmaid, mert nem épül beléjük elég fehérje. El fogsz hülyülni, mert az agysejtjeidbe nem jut elég szénhidrát (cukor). Lassan a saját lábadon sem fogsz tudni megállni, mert olyan gyenge leszel. Olyan büdös leszel, mint egy dögtetem, mert a vércukorszinted fel fog borulni a minimális táplálékbeviteltől. Aztán szép lassan elhullasz mint az őszi légy, vagyis egy nap nem ébredsz fel többet. És az a legelképesztőbb, hogy ezt te szándékosan teszed. Vannak ma is országok, akik így halnak éhen akaratukon kívül, mert nem jutnak élelemhez. Pszichiátert javaslok, ha életben akarsz maradni.
5/19 A kérdező kommentje:
De , nekem ez a kevés , zabálásnak tűnt. És úgy érzem tuti híztam tőle. Az a baj , hogy nem tudom eldönteni. És csak ülök és ezen agyalok: Híztam vagy nem?
2012. nov. 24. 17:02
6/19 anonim válasza:
Hallod, furcsa egy anorexiás vagy te: bundáskenyér, rántotthús, rizs...
8/19 anonim válasza:
és mi a célod az anorexiával?
milyen test számodra az ideál?
egyáltalán számít-e a végeredmény,vagy valami más-e a cél?
ha válaszolsz rá megköszönöm,tényleg érdekelne.
9/19 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
"De , nekem ez a kevés , zabálásnak tűnt. És úgy érzem tuti híztam tőle. Az a baj , hogy nem tudom eldönteni. És csak ülök és ezen agyalok: Híztam vagy nem?"
Tipikus anorexiás eset vagy. Szüleid törődnek egyáltalán azzal, hogy beteg vagy?
10/19 anonim válasza:
Szia, én 167cm vagyok és 70kg!! És tudod mit? Lesz*rom mert jól érzem magam, és egészséges vagyok!:) Szóval szerintem inkább kezdj el hízókúrázni!:) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!