Aggódom a húgom miatt. Lehet h anorexiás?
Ezt ennyiből nem lehet megállapítani: lehet, hogy anorexiás, de az is lehet, hogy kicsit túlzásba vitte a fogyizást. Ha tudsz, írjál még róla! Mióta tart ez az állapot, milyen magas, hány kiló kb, fogyott-e, ha igen, mennyit, ha vékony, kövérnek látja-e magát, vagy reálisan... Ezek sokat számítanak.
Egy meggyógyult ana-miás.
Ebből nem nagyon lehet megmondani.Kövérnek tartja magát?Kevesebbet eszik mint általában?Ha igen mióta? kérdezd , hogy van e étvágya?Kérdezd meg miért nem akar a suliban enni.Sokat sportol?Nem biztos hogy anorexiás,lehet hogy valami más oka van.Elég fiatal hozzá,bám ma már egyre fiatalabb korban előfordulhat az anorexia :(.a szüleitek nem veszik észre h keveset eszik?Esetleg szój nekik h beszéljenek vele erről.
Egy szintén gyógyut ana lány
Basszus, remélem nem Edi vagy!:D
Na jó csak vicc, nekem is van egy nővérem azért mondom, és én is hasonlókat csinálok.
Tegnap délután 1 kiflit, ma 2 zsömlét ettem. Bár nekem ebédnél mindent meg kell ennem sajnos, a suliban már én se ebédelek! (Anyáék úgy tudják, eszek, de az adott pénzt elraktam másra...)
Ne aggódj túlságosan, de azért óvatosan. Nem hiszem hogy anorexiás, legalábbis egyelőre.
Vigyázz rá:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!