Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki anorexiás?

Ha valaki anorexiás?

Figyelt kérdés
Azon milyen hamar látszik a látványos fogyás?
2013. ápr. 10. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Az anorexia a fejben van, a hozzáállást jelenti, nem a soványságot - az már csak következmény.

2013. ápr. 10. 16:40
 2/8 A kérdező kommentje:
A kinézet érdekel,h milyen gyorsan fogynak le vagy fogynak annyit,amennyi látványos.Aggódom valaki miatt,hisz egészséges diétával nem lehet olyan látványosat rövid idő alatt.Ezért érdeklődöm,mivel az illetőt utoljára 2 hónapja láttam utoljára egészen máig.
2013. ápr. 10. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Én anorexiás vagyok. 10 hónap alatt 20 kilót fogytam. Az utolsó tíz véletlenül ment le rólam.

Ne akarj ilyen lenni, inkább örülj, hogy nincs ilyen problémád!!

2013. ápr. 10. 18:21
 4/8 A kérdező kommentje:
10 hónap alatt 20 az elég lassú, havi 2 kg :)
2013. ápr. 10. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Az anorexia nem "látványos fogyás" hanem drasztikus... nem mindenki anorexiás aki sovány, ennek a betegségnek jellegzetes lelki tünetei és sajátos viselkedési metódusai is vannak...
2013. ápr. 10. 19:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár a kérdésre is kapok választ,hogy mennyi idő után látszik?
2013. ápr. 10. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

De nem érted, hogy ez tök egyéni??

Az unokahúgom úgy anorexiás, hogy igazából egyáltalán nem betegesen sovány, sőt, tök csinos.

Viszont minden falat után bűntudata van, zokog esténként, hogy milyen dagadt, szörnynek látja magát... Ez is anorexia. Ha így folytatódik, egyszer valószínűleg ő is betegesen sovány lesz (remélem, erre nem kerül sor), de a betegség nem egyenlő a soványsággal!

Tök egyéni, hogy ki mennyi idő alatt kezd el elsorvadni - mert ez az amúgy.

2013. ápr. 10. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Előttem íróknak igazuk van. Vannak olyan anorexiások akik 1 hónap alatt fogynak 10 kg-ot, de van olyan aki ezt fél év alatt éri el. Azt anorexia szerintem nem egyenlő a fogyással .
2013. ápr. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!