Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi voltam és...

Szerintetek mennyi voltam és mennyi lettem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

szeretném veletek megosztani a képemet.

[link]

a kérdésem:

szerintetek hány kg voltam és lettem?

-mennyi idő alatt? ( jó kívan írva az év.. :D de nem 1 év alatt fogytam le )

-szerintetek milyen lettem? csúnya,esetleg adjak-e még le?

bármit várok :) pozitív,negatív bármi jöhet :DDD

jaa: és szerintetek hány évesnek nézek ki?:)

UI: hátha valaki ismer innen..:D nem takarom le az arcom,mert pont azon látszanak a dolgok :)

annyit elárulok hogy 164 cm vagyok :) a többit meg majd elárulom később :D köszi a válaszokat :)

2013. ápr. 27. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Szép lettél, csini. Szerintem olyan 75 körül voltál és 55 körül lettél.

Ne fogyj már többet, jó vagy így.

Gratulálok!!

2013. ápr. 27. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
68 voltál, 57lettél.
2013. ápr. 27. 21:24
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) várom még :D
2013. ápr. 27. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
az arcod is sokkal szebb lett. :) (bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, de tippelgetésből nem vagyok jó)
2013. ápr. 27. 22:00
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

na elárulom :D

45 kg voltam,1 év alatt 75(!!) kg lettem.. ( hosszú leírni miért de nem a lustaság)

fél év alatt leadtam 17-et :D

59 vagyok jelenleg :) még a hasam picit duci,így még kb 2-3 kilót kéne leadnom ( nem a mérleg nyelve miatt,hanem a tükörképem miatt) :D

2013. ápr. 27. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok jó tippelésben, de nem is lehet azt így, hisz ki tudja, milyen erős a csontozatod, mennyi izmod van, ilyesmi. Én jócskán 80 fölöttire mondanám az elsőt, magamból kiindulva, de persze lehet egészen más.

A képek alapján drasztikusan szebb lettél, helyes vagy (ezt arcra mondom, a másik képen csak annyi látszik, hogy karcsúbb vagy). És nagyon fiatal. Többet nem tudok mondani, sosem voltam jó életkor megállapításban.

2013. ápr. 27. 22:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Köszi a választ.

igen kicsit erős a csontozatom ( mint a családban bárkinek..) és izom is van hála a jó istennek :D

75 voltam 59 vagyok most fél év alatt adtam le :)

és 17 vagyok :D igaz sokan 20-21-ne mondanak :)

2013. ápr. 28. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok, másodszor meg gyönyörű lettél. Ha tényleg akarsz még fogyni pár kilót akkor szerintem csak formásíts. A hasad is laposabb lesz. :) Elárulnád nekem, hogy hogy fogytál le? :)
2013. ápr. 28. 10:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

köszönöm szépen,nagyon kedves vagy :)

igen még a hasamat szeretném formálni,az picit még 'pocak' olyan kisbaba pocak tudjátok milyen az nem?:D olyan kis pici aranyos,mégis nagy :( .. :D

és írj privit leírom :)

2013. ápr. 29. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!