Hogy tudnék úgy hízni, ha nincs étvágyam? 167cm/ 48 kg
A sporttól még jobban fogytam, bár lehet a futás nem a legjobb ötlet volt?
Csak mást nem nagyon szeretek csinálni.
'nincs étvágyad'.
És orvoshoz mikor mész?
Hát nekem meg minden álmom, hogy 48 kiló legyek, de ehelyett csak hízom folyton... Szóval nem tudom...
Próbálj meg akkor, ha mindenképp hízni akarsz, ugyanennyit enni, csak mást. Tartalmasabb dolgokat.
Ez összetett kérdés.
Egészséges ember nem hízik, csak az aki lisztet és cukrot eszik. Egyél lisztet és cukrot, tejet és hízni fogsz. Egyél többet.
A hízás egy nemes formája, az izomépítés egy nagyon nehéz folyamat. Jó is lenne ha egy testépítő kérdezni miért nem tud hízni (jelentsen zsír és izomtömeg növekedést). MERT NEM ESZIK ELEGET. Nem étvágyról van szó. Aki hízni akar, annak ennie kell. Nem akarsz, akkor nem eszel többet.. És ott van a táplálékok minősége. Húsoktól nem fogsz tudni hízni. Liszttől igen.
De ha a lisztben lévő gluténtól például felszívási betegséged vagy pajzsmirigy betegséged van, akkor úgy elég nehéz bármilyen hízós téma.
Nincs semmiféle betegségem, csak meg vannak azok az ételek,amiket szeretek. Válogatós vagyok, így nehéz rávenni engem arra,hogy másképp táplálkozzak.
Anyu nem főz olyan ételeket, ami a hízást segítené.
Általában zöldséglevest csinál, azt még meg is eszem, de ma mondjuk pörkölt volt mellé, azt nem kívánom.
Sokszor van, hogy pirítóst eszek, szóval nem annyira változatos az étrendem.
Ha minden álmod, akkor miért nem (t)eszel érte?
Pirítós, ezzel pedig lehetne hízni. Kérdezz meg.. szinte bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!