Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

írnátok olyan ételt amit lehet, vagy kell enni a fogyás érdekében?

elsősorban a hasamról kellene 1 kis réteget, hasazok már a kockákat érzem, de eltakarja 1 kis zsír, és azt szeretném eltűntetni?

írnátok ételek neveit hogy mit kell ilyenkor ennem...tudom hogy sokszor kell keveset de nemtudom mit...:S

előre is köszönöm

2013. máj. 31. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy kell, bár én személy szerint elég furán nézek arra, aki nem eszik zöldséget... :D De abból sincs előírva, hogy melyik.

A hús, tojás, zöldség elég jó vonal, gyümölcs és olajos mag is mehet, persze nem akármennyi, bár van, aki szerint igen, de kicsi tuti nem árt. Zsírfóbiásnak nem kell lenni, arra szükség van és elég sokan fogytak le magas zsírfogyasztás mellett. Ez nekem logikus, hisz laktató cucc, ami nem cibálja meg az inzulinszintet. Én mindig kevesebb kalóriát eszem és jóllakottabb, energikusabb vagyok sok zsírral és viszonylag kevés szénhidráttal.

De az a jó, ha megtalálod a saját utadat, amit be tudsz tartani anélkül, hogy szenvednél. A mozgás eléggé alap, nélküle nehéz is lefogyni s nem is egészséges, a testet használni kell :) Az egész test megmozgatásában hiszek.

Abban pedig közel sem ért egyet mindenki, hogy sokszor kell enni keveset. Ha rendesen jóllaksz, akkor meg se éhezel hamar, akkor minek ennél pár óra múlva?

2013. máj. 31. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:

akkor mondjuk így 1 napi kajám jó lenne?

reggeli: zöldség, gyümölcs

ebéd:csirke, zöldséggel

vacsi: gyümölcs, zöldség, utána napraforgómag, tökmag?

vagy te hogy gondoltad?

2013. máj. 31. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben ezzel elvagy s nem vagy éhes, akár mehet (az esti gyümölcsevést nem szokták ajánlani, de ehhez nem értek). S ehetsz azért többször, csak nem muszáj, ha sikerül rendesen jóllaknod.

Rengeteg variáció lehetséges, én pl. reggelire tipikusan tojást eszem :) De ha gyümölcsöt, akkor dióval, mert úgy laktatóbb, zsír amúgyis kell. De van, aki reggel, délben este csirkemellet eszik valamivel. A fő, hogy Neked megfeleljen s ne legyen egyoldalú, legyen meg a szükséges fehérje, zsír, kalória, jóllakás, ásványi anyagok, rost és minden egyéb. Ahogy sok más helyzetben, nem Egyetlen Igaz Út létezik, nem tudom megmondani, Te pontosan hogyan egyél. Még magamnak sem, hisz egyik napom nem olyan, mint a másik.

2013. máj. 31. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha izomból és vízből akarsz fogyni akkor ez a napi 3x evés remek.De ha zsírból akkor ezt olyan gyorsan elfelejted amilyen gyorsan csak tudod.Nem fogsz fogyni(vagyis az elején lehet hogy lemegy 2-3 kg az izomból és vízből de zsírból csak 1,5 kg tud lemenni egy héten és nem ezzel a módszerrel az biztos.
2013. jún. 1. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
És még előző vagyok.Ha ezt eszed a kockád is elfog tűnni hamarosan.Ha van egy kis zsír a hasadon akkor azért találták ki a szálkásítást.Nézz utána a szálkásító diétáknak.És azt csináld ne ezeket a hülyeségeket.Könyörgöm az izom aktin és miocin fehérjeszálakból épül.Ha nem eszel elég fehérjét akkor neked mi épüljön be?A zöldség?
2013. jún. 1. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző: Van, aki zöldségből és gyümölcsből viszi be a fehérjét, igen, de hogy jön az ide? Szegény kérdező írta a húst, én írtam a tojást, de persze a növényekben is akad fehérje, mi a gond?

Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy még napi 1 evéssel is le lehet fogyni zsírból ;) Nekem az már durva megközelítés, de 3 az szimpatikus, nem túl gyakori, nem túl ritka. Persze ahhoz jól kell lakni s mint akárhány evésnél, megfelelő dolgokat enni. A test megkapja, ami jár neki és minden oké. De a napi 10 evéssel sincs bajom, csak fárasztó.

2013. jún. 1. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Már bocsánat nem bántásból mondom de te nagyon nem vagy otthon ezen a téren.Igen abban igazad van hogy zöldségben és gyümölcsben is van fehérje(de nem számottevő) nem abból kell fedezni a fehérjebevitelt mert abban van más anyag is magas gyüm.cukor ami megintcsak nem, jó aki zsírt akar veszteni.Olyan nincs hogy 1* eszel és zsírt vesztesz.Olyankor csak izmot és vizet veszthetsz.
2013. jún. 1. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem abból kell fedezni, de van, aki azt teszi, s én kedvelem az ilyen extra dolgokat s egyesek fekete-fehér elképzelései különösen eszembe juttatják őket. Nem állítottam, hogy ez jó fogyókúrának, csak hogy van ilyen. Ha már előkerült a fehérje vs zöldség, nem tudom, miért, hiszen semmi nem utalt arra, hogy a kérdező ne akarna fehérjegazdag ételeket enni, sőt, még csirkét is írt, de egyeseknek ez sem volt elég. "Nem eszel fehérjét" - nem tudom, a csirke miért nem jó Neked, nem hiszem, hogy nekem kéne utánanéznem a dolgoknak.

Zsírból fogyni pedig nyilvánvalóan még napi 0 evéssel is lehet (általában hülye ötlet és nem tudom, hogy ennek az elindulásakor hogy áll az izomzat, de most nem ez számít), mit rontana ezen a napi 1? :D

2013. jún. 1. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam hogy a csirke az nem fehérje de azt kevés csak délbe enni többször kell egy nap.De azt hogy napi 0 evéssel lehet zsírból fogyni azt lécci ne hangoztasd sehol mert még a végén kiröhögnek.Az odáig oké hogy ha többször eszel egy nap és sokat sportolsz edzel akkor sokkal gyorsabb lesz az anyagcseréd mint ha 1x vagy 3x eszel egy nap.Most képzelj el egy folyót.Ha csak lassú akkor koszos vizű lesz a folyó.De ha felpörgeted akkor tiszta.De ha nekem nem hiszel akkor olvass utána-tényleg nem fog ártani-
2013. jún. 1. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:

"A diéta a másik ciklus a testépítésben, amelynek célja a zsír elvesztése. Fontos itt megjegyezni, hogy ez nem azonos a testsúlycsökkenéssel. A testsúly csökkenése

ugyanis adódhat bármiből, például vízveszteségből, izomveszteségből, az izmokban tárolt szénhidrátok kiürüléséből is. Ez utóbbi példa azt hiszem, durván mutatja, hogy mennyire illúzióban ringatják magukat, akik csak a testsúlyukkal törődnek.

Az eredmény a tükörben látszik igazán: a mérleg teljesen mindegy, hogy mit mutat.

Ettől persze még lehet, sőt kell mérleget használni a diétában, de csak szakszerű

diétában és csak ellenőrzési céllal.

A szakszerű diéta jelentősége abban áll, hogy valóban a nemkívánatos részt tünteti

el: a bőr alatt található zsírt. Attól, hogy valaki a szokásos éhezős „fogyókúra” baromsággal

izomtömeg-csökkenést ér el, MÉG NEM VESZÍT ZSÍRT. Tehát nem jobban fog kinézni, hanem rosszabbul, szép löttyedt lesz, és pont kenheti a hajára, hogy kisebb

lett a súlya.

Az izomzat megőrzése alapvető fontosságú. Ez határozza meg a testünk alakját.

Izomvesztéssel biztosan rosszabbul fogunk kinézni.

Ez egyrészt az alkalmazott módszerek tekintetében

általában akkora baromság, hogy én javasolnám még a fogyókúra szót is kiirtani a fejekből. Kevesebbet enni, éhezni, böjtölni. Ez nem diéta, hanem nettó butaság.

Diétázni kell annak is, aki nem testépítő: méghozzá szakszerűen diétázni. A szakszerű

diétában nem egyszerűen csak lecsökken az étel mennyisége, hanem megváltozik az

étrendben a tápanyagok aránya is, és kiemelt fontosságot kap az ételek minősége. Ezt

kombinálják a súlyzós és az aerob edzéssel." idézet a Sárga kapszulából.

2013. jún. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!