Hogyan fogyjak le a hasamról és combomról?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve úgy érzem, mintha, mindenki azért nézne, mert túl kövér vagyok... Sokan mondták nekem, hogy kövér vagyok, de ha valakinek a fogyókuráról beszéltem, akkor lebeszélt róla és olyakanat hablatyolt nekem, hogy jó húsban vagyok és még nem érdemes elkezdeni ilyen kicsi korban... 12 éves vagyok, 62 kg, Lány2013. máj. 27. 16:02
1/4 anonim válasza:
Helyi fogyás NINCS, ezt felfoghatod ennyi idősen is.
Fogyókúrázni tényleg nem ajánlatos, de az egészséges táplálkozás SENKINEK sem tilos!
Ne nassolj, mondj búcsút a csokiknak, sütiknek, chipszeknek, cukros üdítőknek!
Egyél rendesen, de ne zabálj!
Mozogj sokat!
---
Ennyi a recept
2/4 A kérdező kommentje:
Ok kösz a válaszodat, de milyen tornát ajánlanál nekem? :p
2013. máj. 27. 16:14
3/4 anonim válasza:
Nem tornát.
Tempós gyaloglás, biciklizés, görkori... esetleg kocogás.
A tévé előtti ugribugri torna a hájréteg alatti izmokat erősíti. Természetesen fontos az is, de a zsírégetéshez nem a legmegfelelőbb.
Amelyik videó mégis az, az olyan nehéz, hogy kezdőként szinte fix, hogy abbahagyja az ember.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok koszi :) nagyon szeretek gorkorizni, es remelem fogok fogyni ha naponta kb 1 orat fogyamatosan gorkorizok...
2013. máj. 27. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!