Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor így hogy fogyjak...

Na most akkor így hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

Olyan alkatom van,mint a gesztenye bábunak. Egy nagy has, kapaszkodóháj, vékony lábak, lapos fenék.

Annyira nem vészes rajtam a háj, kb 5 kilót kéne leadnom. (derékból 3-4 centit) Igazából ha a magasságom és a súlyom nézzük,az a normális tartományban van,de az összképem így elég torz és többen is megerősítették,hogy van rajtam háj.

Az alábbi étrenddel és edzéstervvel le tudok úgy fogyni,hogy az alakom is formálódik valamit? Tehát a fenekem valahogy formásodik,a hasam ,hurkám lemegy,a karom is szép lesz?

Természetesen fogyás után szereték tömegnövelősen étkezni és edzeni is,mert nagyon bejön a fitness test,de nem akarok "csúnyán" lefogyni,hogy semmi formám nincs mellé.

Edzés

heti 3* hot iron ( ebből 2 sajnos egymás utáni nap)

heti 1* cross

heti 2*spinning

2 részre osztott edzéstervet csinálok naponta váltogatva

A nap: farizom,comb,láb,has

B nap: hát,kar,has

Ezek a fent említett edzések után lennének még (mert annyira azokon nem fáradok el) kb 20 perc, 3*12 -ös ismétléssel (épp,h bírom,nagyon fáj a végére)

ill. még ezek után egy 20 perc kardiózás ( emelkedőn való sétálás,biciklizés,taposógép,futás..attól függ,mit bírok )

Étrend

reggeli (edzés előtt fehérjeturmix) egyébként 2 tojás

tízórai ( edzés után fehérjeturmix) ,ha nem reggel van az edzés akkor nincs,mert sokáig alszok,érettségi miatt

ebéd 100 g hús + 20g rizs

uzsonna: 100g hús + zöldségköret

vacsora: 50 g túró + nat joghurt + kevés fehérjeturmix túrókrémként megcsinálva ( nem mindig kívánom )

Azért eszem keveset,mert korán is fekszem le,a reggeli edzés általában 10kor kezdődik ,délig elvagyok ott,így csúszik az egész nap és estére már nem vagyok éhes.

2013. máj. 29. 00:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Szóval így első körben olyanra akarok fogyni,mint a Victoria's Secret modellek,ők nem igen izmosak, mégis jó,kerek fenekük van.. És innen akarok "építeni" magamnak valami izmosabb formát :)
2013. máj. 29. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:

1. a kerek fenék is izomból és zsírból van. Forma bizonyos mértékig genetika.

2. A vacsorát leszámítva egészen profi az étkezés. Ha nem eszel cukrot, nem lesz örökké gesztenye hasad..

3. legyen izom a lábadon és a karodon. De az egész testednek kontúrt adna. Az edzéseid ebben biztos hogy segíteni fognak.

Szerintem neked nincs konkrét kérdésed, mert már az egész életmódodról megvan az elképzelésed. Úgy fogysz le, hogy nem eszel cukros kaját, ez a válasz a kérdésedre, ami nem is igazi kérdés. Nekem tetszik, nagyon tudatos!

2013. máj. 29. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni nyáron, tutira le fogsz fogyni és még pénzt is keresel.
2013. máj. 29. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod a rizst, túrót, joghurtot, egész jó. Helyettes sok-sok zöldség párolva, salátának.
2013. máj. 29. 12:32
 5/6 A kérdező kommentje:
0 ch-val nem fogok összeesni ? :/
2013. máj. 29. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért esnél össze? Amúgy a zöldségekben van ch (lassan felszívódó rostok).
2013. máj. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!