Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le gyorsan?

Hogy fogyjak le gyorsan?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 160 cm és 48-50 kg.

nagyon széles a csipőm és nagyok a melleim.. a mellem még nem is zavar annyira de a csipőmön van egy kis husi..3-4 éve nagyon kövér voltam. lefogytam. és anorexiás lettem . nehezen kigyógyultam belőle de most nem tudom elfogadni saját magam. kövérnek látom magam.hogy tudnék lefogyni 5-10 kgt ? még nyárra szeretném :(

2013. máj. 25. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyetlen értelmes mód létezik arra, hogy normális testsúlyod legyen.

Ez a szénhidrátszegény, tejmentes táplálkozás és az értelmes, erősítő edzés.

Lehet nem is kellene fogynod, még mindig csak pszichés bajod van - mindegy. Ha nem eszel liszteket, cukrot akkor be fog állni az egészséges testsúlyod. Ha így is fogyni akarsz még, akkor meg kell keresni az önértékelési probléma (vagy testképzavar) forrását.

2013. máj. 25. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig anorexiás vagy szerintem. Teljesen normális súlyod van.
2013. máj. 25. 08:28
 3/6 anonim válasza:
szerintem egész joo a testsújod a magasságodhoz képest .. az 5kg még oké lenne h le szeretnéd azt adni de már 10 az szerintem kicsit sok ... járj le edzeni pl.futni vagy iratkozz be valami sportra (ha nincsen kedved otthon is végezheted) vagy menj ki gorkorizni , bicozni ...elhívod a barátaidat még lessz kivel beszélgetni szorakozni és nem lesz unalmas az edzésed .vagy csak szimplán hallgass zenét ...sok sikert :) jaj és még egy tipp : fogadd el eloszor magadat és utána mások is elfogadnak , légy magabiztos és a hulye megjegyzéseket hadd elmenni a fuled mellett
2013. máj. 25. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
13 évesen túl drámai változásoknak akarod kitenni a szervezeted. Fogynod nem kell, híznod sem. Paleóval súlytartó lehetsz.
2013. máj. 25. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A testesúlyod normális, ne fogyj, pláne ne ennyit. Persz enem a testtömeg számít, hanem ugye a látvány. Degondold végig, miért széles a csípőd: valószínűleg a csontvázad ilyen. a leírtakból gondolva a homokóraalkat is befigyel - szerintem a legnőiesebb alkat. Ha azonban úgy érzed, hogy tényleg zsír van ott, akkor nagy probléma lehet a testedben az izomzat és a zsír aránya közt, mert a tömeged meglehetősen kevés ehhez. Úgyhogy szerintem fogyózás helyett irány edzeni. Ja, és mindenképp fordulj orvoshoz is (elsősorban a háziorvosodhoz, majd ő eldönti, milyen szakorvosra lesz szükséged).
2013. máj. 25. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Se lassan, se gyorsan ne akarj fogyni, mert teljesen normális testalkatod van! Gyorsan felejtsd el, hogy fogyni akarsz!!!
2013. máj. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!