Hogyan fogyjak aránylag gyorsan hasról és combról?
Figyelt kérdés
itt a tél és nem tudok annyit edzeni és hát mit ne mondjak elég rendesen elkezdtem hízni..egy hét alatt 3 kg :/ leginkább a hasamról (illetve derék/csípőről) szeretnék. nagyon nagy hasam lett, és nem, nem vagyok terhes :D (hájas :/ ) igazából nem is fogyókúrázni szeretnék (persze tudom az étel mennyiségből vissza kell vennem és a minőség is számít) de leginkább arra lennék kiváncsi h pl sok felüléssel, futással mire mennék? vagy nagyon számít a kaja? úgy értem mint pl ez a 90 napos diéta? de azt annyira nem szeretném mivel még csak 15 vagyok és azt hallottam ilyen idős korban még nem egészséges (?)
vélemények/tanácsok? :)
2012. dec. 16. 20:32
1/3 Awful11 válasza:
Nincs helyi zsírégetés!!
Szálkásító diéta és aerobik edzés kell!
2/3 anonim válasza:
Ne egyél pár hétig oszt meg, lessz az eredménye!!! :D
3/3 anonim válasza:
Amúgy van egy diéta csak igyál sokk vizet vacsora előtt és után én így hallottam?!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!