14vagyok 167cm és 87kg, hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
Tudomvhogy nem egy és nem is két hét alatt szedtem fel,nem is ennyi idő alatt akarom leadni 6-7honapra gondoltam!ha valaki ért hozzá irna nekem egy étrendet meg valami mozgás félét ? Semmi külőn órára nincs pénzem csak itthon tudok tornázni!ha lehet ugy akarok fogyni hogy ne ereszkedjen meg a bőröm!2012. dec. 14. 21:57
1/2 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi ilyen hormon problémám!!
2012. dec. 14. 22:08
2/2 anonim válasza:
Ha lassan akarsz fogyni úgy csináld hogy csökkentsd a kaja adagodat egy kicsit és hat után ne egyél.Egyél hat előtt és utána meg tornázz egy kicsit nekem a Zumba nagyon bejött próbáld ki de Rubint Rékát is szeretem.Ha mégis ennél este mindenféleképp tornázz utána.De ha nem vagy olyan éhes kapj csak be egy almát vagy valami gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!