Milyen az alakom? Szerintem nagyon dagadt vagyok. Mit csináljak, hogy fogyjak le?
Fél éve nincs munkám, azalatt sikerült felszedni min. 15 kilót, mit csináljak, hogy visszanyerjem a normál alakom?
Kövér, de ezt te is tudod.
Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál 2-3 liter vizet.
Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.
Heti max. 0,5 kg fogyás a normális, több, mint 1 fogyásnál már izomveszés van.
Tenyleg eleg kover vagy.....
Szerintem kezdesnek kezdj el zumbazni :)
Ha eddig nem szerettel sportolni akkor ez megszeretteti veled.Nagyon jo kardio edzesnek.
Mellette pedig dietazz siman.
Azért ne félj, nem vagy olyan vészes. :)
Figyelj az étkezésedre, és mozogj.
Én Zumbázok itthon DVD-re, eddig 12 kg mínusznál járok.
Kitartást!
Igen lemehet:)
Csak elkezdeni nehez,utana mar konnyu
Minek ezek a beszólások ,hogy tényleg elég kövér vagy??Meg nézném ezt a sok trolt!Ti mind csodás alkatú félistenek vagytok igaz??Ezt kérdezte ??Nem !
Kérdezőnek:Kezdj el futni ,vagy valami jó kis fitness cd heti 3-4x amennyi jól esik.Ne edd túl magad és ha valamit megkivánsz egyél belőle ne éheztesd magad ,próbálj meg valami olyan életmódot felvenni amit tudsz tartani és ne érezd állandó fogyókúrának.Ha lesz kedved méregtelenits ez felgyorsít mindent.Gondolj mindig arra megtudod csinálni ,mert akarod és jobban éreznéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!