Hogyan fogyjak gyorsan és konyeden?
Az van hogy kb 80 kg vagyok,es 164cm
valahogy tulsolyosnak erzem magam...bar mondjuk az is vagyok..de hogyan dobhatnek le 10 kg 1 honap alatt??
Vagy lehetseges hogy 4-5kg minusz masfel het alatt????
nagyon fontos lenne!
valahogy tornaval kellene h lemennyen ez a tulsuly! Egyepkent 60kg-55kg szeretnnek lenni! Mert az a megfelelo a magassagomhoz

Gyorsan és könnyedén nem lehet fogyni. Én is olyan magas vagyok, mint te, jelenleg 77 kg, de 10-zel több volt, amikor elkezdtem fogyni. Mozgás és kevés evés, ez a nagy titok :)
Egyébként nekem most már egész könnyen megy. Ennek meg az a módja, hogy annyit tornázom és futok, hogy másnap enyhe izomlázam legyen. És megszerettem az érzést. Valamint az éhségérzetet is meg lehet szeretni. Ha sikerül, nyert ügyed van :)
Mondjuk a másfél hét nagyon rövid idő, ennél kicsit lazább határidőt szabj magadnak. Nekem most a cél a január vége, addigra 60 alatt akarok lenni, de inkább 55. Hát, sok sikert mindkettőnknek :D
Ez hasznos tan'ács! Koszonom! :)
es sok sikert neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!