Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak gyorsan és...

Hogyan fogyjak gyorsan és konyeden?

Figyelt kérdés

Az van hogy kb 80 kg vagyok,es 164cm

valahogy tulsolyosnak erzem magam...bar mondjuk az is vagyok..de hogyan dobhatnek le 10 kg 1 honap alatt??

Vagy lehetseges hogy 4-5kg minusz masfel het alatt????

nagyon fontos lenne!

valahogy tornaval kellene h lemennyen ez a tulsuly! Egyepkent 60kg-55kg szeretnnek lenni! Mert az a megfelelo a magassagomhoz

2012. nov. 1. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha rájöttél hogy kell könnyen és gyorsan fogyni, kérlek mondd el nekem is. :)
2012. nov. 1. 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyorsan és könnyedén nem lehet fogyni. Én is olyan magas vagyok, mint te, jelenleg 77 kg, de 10-zel több volt, amikor elkezdtem fogyni. Mozgás és kevés evés, ez a nagy titok :)

Egyébként nekem most már egész könnyen megy. Ennek meg az a módja, hogy annyit tornázom és futok, hogy másnap enyhe izomlázam legyen. És megszerettem az érzést. Valamint az éhségérzetet is meg lehet szeretni. Ha sikerül, nyert ügyed van :)

Mondjuk a másfél hét nagyon rövid idő, ennél kicsit lazább határidőt szabj magadnak. Nekem most a cél a január vége, addigra 60 alatt akarok lenni, de inkább 55. Hát, sok sikert mindkettőnknek :D

2012. nov. 1. 00:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez hasznos tan'ács! Koszonom! :)

es sok sikert neked is :)

2012. nov. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!