Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Győzzetek meg! Miért is jó...

Győzzetek meg! Miért is jó véknynak lenni? Miért fogyjak le?

Figyelt kérdés
Nem kényelmesebb a csokizabálás és a gép előtt ülés? Mi bajom származhat az össze.vissza ZABÁLÁSból csokitömésból tésztaevésből és a lsutaságból? Ha valaki kicikiz,hogy kövér vagyok akkor mi van?
2012. okt. 23. 17:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek győzzünk meg, majd rájössz, ha már problémáid lesznek, ki sem tudsz kelni az ágyból, fekélyeid lesznek, és nem tudod többé élvezni az életet, több ezret költesz gyógyszerekre, stb. Persze lehet, hogy ilyen szinten nem fogsz elhízni, de jó nem származhat abból, ha nem egészséges a testsúlyod. Nem kell vékonynak lenni, de 120 kg-snak sem. Te életed, és csak 1 van belőle, Te döntesz, mit csinálsz vele.
2012. okt. 23. 17:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó így, jól érzed magad, és nem zavar, hogy tönkreteszed a szervezetedet, akkor semmi rossz nincs benne.
2012. okt. 23. 17:59
 3/20 A kérdező kommentje:
Eljutott az agyamig,hogy ez így tuti nem jó! Csak hogy is mondjam nem érzem azt szívvel-lélekkel,hogy le kell fogynom. Úgy érzem sosem lesz normális életem,mint másnak. Nem találom az egyensúlyt a zabálás és a semmit nem evés között. Ez váltakozik nálam:S
2012. okt. 23. 18:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy példa: faterom legalább 130 kg, évek óta így él, csülök pörkölt, péksütemények és mozgásszegény életmód. Évek óta vérnyomáscsökkentőt szed, kb. 10 féle gyógyszert szed egyszerre, rengeteg idejét elveszi az orvoshoz rohangálás, jelenleg fel van püffedve rettenetesen, mert tiszta vizes az egész teste, félelmetesen néz ki. Még én is megrémülök a látványtól. Tudom, hogy zavarja, de nem tesz ellene, mert ahhoz erő kellene, szerintem már feladta. :( Pedig nem nehéz, csak el kell határozni és betartani. Én idén februárban váltottam életmódot, már lement 25 kg, és nem is volt olyan nehéz. Megszerettem a sportolást is, örömmel csinálom. Csak az első 2 hónap nehéz, utána már megszokja az ember, sőt, én szeretek így élni.
2012. okt. 23. 18:03
 5/20 A kérdező kommentje:
és nehéz volt átállni?
2012. okt. 23. 18:06
 6/20 anonim ***** válasza:
47%

Én vékony vagyok és nagyon nemjó.

22F

2012. okt. 23. 18:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem szolt a kerdes, de en is mar okat valtoztattam tudatosan az eletemen, igy erröl: minden kezdet nehez annyiban, hogy nehez elkezdeni, kimozdulni a megszokottbol. De utana mar - kitartassal! - megszokas lesz belöle! Vegülis a reggeli fogmosas, esti fürdes, legtöbbünknel az idöhöz kötött etkezes, chipeves a tevenezeskor, popcorn a moziban...stb - mindez csak megszokas. Miert ne alakitanal ki olyan megszokast, ami a javadat, egeszsegedet szolgalja?

Javasolnam kis lepesekben, ne egyszerre akard megmaszni a Kilimandzsarot, mert ugy gyakrabban feladjak, inkabb kisebb, elerhetö valtoztatasok, de azt kitartassal!

Sok sikert!

2012. okt. 23. 18:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki kicikiz,hogy kövér vagyok akkor mi van?

Semmi. :) A celod "jo" legyen: ne masoknak megfelelni, hanem önmagadert tedd! Önmagadnak.

18:16

2012. okt. 23. 18:17
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem foglak meggyőzni, lehet, hogy neked nem lenne jobb vékonynak lenni. Ki tudja, nem vagyunk egyformák. (Itt most nyilván nem a már betegséget jelentő elhízásra gondolok az esetedben!)

Nekem jobb: sokkal jobban érzem magam, magabiztosabb vagyok, imádok öltözködni, nem szenvedés a ruhavásárlás, jobban tetszem az embereknek, kényelmesebben mozgok, tetszem magamnak, büszke vagyok, hogy sikerült ezt elérnem...

(65-ről fogytam le 48-ra).

2012. okt. 23. 18:20
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

-találsz magadra ruhát, csinosan, divatosan tudsz majd öltözködni

-nagyobb lesz önbizalmad, s ezt az életed számos területén kamatoztathatod: könnyebben találsz majd magadnak párt, munkahelyet stb.

-a sport és az egészséges táplálkozás hatására egy csomó betegség el fog kerülni

-nem fogsz vagyonokat kiadni az édességre, sósságokra, chipsekre, ugyanúgy gyógyszerekre sem

-az oké, hogy most hidegen hagy, hogy lekövéreznek, de szerintem nincs olyan acélidegzetű ember, akit ez egy idő után ne kezdeni ki, ne hidd, hogy majd pont téged fog elkerülni, hogy este 11-kor bőgj az ágyban a súlyod miatt és utáld az életed

-nem lesznek komplexusaid, nem fogod a társadalom kivetettjének érezni magad

Ez nem elég indok? :)

Nem írtad, hogy mennyi a súlyod?

2012. okt. 23. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!