Győzzetek, meg! Hogy KELL nekünk a 3. gyerek?
2 ovis korú gyerekem van, de szeretnénk harmadik gyereket is. Szerintetek bevállaljuk?
Családi házban lakunk Balcsinál, átlagos anyagiakkal rendelkezünk.
Várom az érveket és az ellenérveket, hogy te mit tennél a helyemben.
Mi 3-an voltunk testvérek átlagos anyagiakkal, de örülök neki, mert felnőtt korban is ott segítünk egymásnak, ahol tudunk.
3 jobb, mint 2, bár anyagilag nehezebb, de mégiscsak jobb a nagyobb család. Viktornak is igaza volt ebben! Mert 2 gyerekes családok mellett kihal a magyarság, 4-et már nehéz felnevelni ha az anyagiak nem túl jók, így az ideális létszám a 3, úgyhogy hajrá!
Ha újra gyerek lehetnék, és választhatnék, akkor inkább a 2 testvért választanám, mint a jobb anyagiakat.
Szóval legyen 3. gyerek!
"Én azt látom, sokan vállalnak be a vakvilágba 3-4-5 gyereket, persze amig kicsik, addig nincs is nagy gond,"
Vakvilágba főleg egyes kisebbségiek vállalják be. Átlagos vagy jobb körülmények között élőknél inkább 1 vagy 2 a jellemző! :(
Nekem is elég fura, hogy ezt itt kérdezed meg :)
Az élet nem kiszámítható sajnos, csak a "most"-ra tudtok ezért "alapozni". Ha szeretnétek, akkor hajrá! Szerintem tök jó lehet gyerekként, és majd felnőttként is, ha van két testvéred. Pláne a Balatonnál családi házban.
Ha meg a csúnya anyagiakat nézzük, mint az előttem szólók: lehet, hogy nehezebb, de azért nem 3x annyira ugye és pozitívuma, hogy nyugdíjasan is minél több gyerek tud támogatni titeket, annál jobban jártok ti is meg a gyerekek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!