Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Edz sokat es egyel normalisan,marmint sok zoldseg keves edesseg.Amugy ha google-be beirod hogy edzes terv vagy valami hasonlot akkor sok segitseget kifog irni. :)
2012. okt. 23. 23:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez:

Reggeli: tk kenyér mondjuk 2 szelet vékonyan margarinnal sonkával esetleg sajt sok zöldéség

tízórai: 1db alma vagy müzliszelet

ebéd: főtt kaja az sose szokott zsíros vagy sok lenni

uzsi: ugyanaz,mint a tízórai

vacsi: ha nagyon nem bírom akkor mint a reggeli de inkább túró és vagy saláta

2012. okt. 23. 23:57
 3/13 anonim válasza:
17%
Hány dagadék teszi fel még ezt a kérdést? Az senkinek nem jut el az agyáig, hogy nem kéne annyit zabálni?
2012. okt. 23. 23:59
 4/13 A kérdező kommentje:
ha zavar távozz!
2012. okt. 24. 00:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni is mellette egyébként nem tűnik rossznak a menü
2012. okt. 24. 01:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem rosszak az elképzeléseid.

Este már csak fehérje kéne, sovány hús zöldséggel, salátával, vagy túró (én már csak egy fehérjeshake-et iszok meg este). Reggel mehet teljes kiőrlésű kenyér sovány felvágottal, az ebédre figyelj oda, fehér tészta ne legyen benne! Lehet már kapni tésztából is teljes kiőrlésűt, rizsből barnát, húsból csirkét, pulykát. Esetleg főzelék de nem zsíros-lisztes rántással telenyomva! Uzsira mehet pl. pufirizs, natúr joghurt, sovány sajt, vagy rántotta amiből minden második tojás sárgája ki van szedve.

És a mozgás. Sok. És valami sport, mert a "sétálok én eleget" nem elég.

2012. okt. 24. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Juteszeme: A müzliszeletben rengeteg a cukor, márpedig a cukros dolgok felejtősek. Mindennek nézd meg az összetételét!
2012. okt. 24. 09:44
 8/13 anonim válasza:
szerintem ez függ attól is, hogy milyen az alkatod. Lehet elég lenne egy kis diéta, de lehet mozogni is kéne. Én kezdetben annyit csináltam, hogy 7 után nem eszek. Nehéz volt, mert imádok enni, de akaraterő és hozzállás kérdése. Mindenek előtt egészséges táplálkozás. Én most kezdtem egy hete a gluténmentes diétát. Kicsit csaltam, de a kenyeret mindenképp mellőztem! Az első nap borzalmas volt,de utána már jobb volt :)
2012. okt. 29. 13:23
 9/13 anonim válasza:
ja, és reggelire mindig gyümölcsturmixot ittam. nem rágódtam azon, hogy fogyjak már le... csak ettem és élveztem, de egészségesen és lement 6 kiló
2012. okt. 29. 13:24
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

a fogyáshoz nem csupán étrendváltozás, hanem életforma-változás kell. Nem elég csak az, hogy mit egyek, mit ne egyek, hanem az evés pszichológiájáról alkotott eddigi nézeteidet is gyökeresen meg kell változtatni. Máskülönben nem fogysz le, vagy lefogysz valamennyit, aztán hízol is vissza.

Itt van például ez a kenyér őrület, mindenki okoskodik, hogy nem szabad kenyeret enni, de ha megkérdezed, hogy miért nem? Arra már senki nem tud kielégítő választ adni!

Na szóval, ha kiváncsi vagy a részletekre, az evés pszichológiájára, ha le akarsz fogyni, úgy hogy nem éhezel, és vissza se akarsz hízni, akkor mindent egy helyen megkapsz: Szendi Gábor - Paleolit táplálkozás című könyvének elolvasásával. hosszú, nehéz nyelvezetű könyv!

2012. okt. 30. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!