Kíváncsi vagyok mások véleményére. Így kép nélkül, csak adatokat megadva szerintetek ez normál alkat, vagy kéne még fogynom/erősítenem?
18 éves lány
magasság: 158 cm
súly: 48,5 kg
nyak: 28,5 cm
kar: 22 cm
mell: 74 cm
derék: 67 cm
csípő: 90 cm
comb: 51 cm
vádli: 31,5 cm
A kulcs az alkatnak megfelelő öltözködés.
Egyszerűen a felsőtestedre tereled a figyelmet, és nincs az az ember, aki kövérnek merne nevezni.
Jaj már, 14-es!
Mit nem lehet azon érteni, hogy ALKAT KÉRDÉSE?!
Persze, akár sanyargathatná magát tovább is, de milyen áron?
Nincs helyi fogyás!
Csak úgy mehetne lejjebb a combja (ami egyébként szintén teljesen normális, nem vastag), ha a felsőteste még tovább aszalódik.
A kis mell jó. Na de az "egyáltalán nincs mell" is?
A kérdező már most is elég vékony felül.
Hogy mégis mennyire?
Hasonló adataim vannak, ma voltam vásárolni. Egy felsőt se sikerült vennem, mivel az XS-es csőtopp is lecsúszott rólam.
Egy körte még a koporsóban is körte marad.
Hogy miket eszem? Nem túl sok mindent, főleg, hogy vegetáriánus vagyok. Reggelire általában rozsos és teljes kiőrlésű zsemlét, light-os sajtot, paprikát, uborkát, retket, tojást. Ebédre egy kis adag krumplit karfiollal vagy párolt káposztával, de leggyakrabban lencsefőzeléket, spenótot, babot. Vacsorára meg mindig almát, narancsot, epret, mangót vagy cseresznyét. Ha nap közben megéhezem, akkor megiszom egy pohár 1,5%-os tejet. Az összes kcal bevitelem 850-nél sose több, ami tudom, hogy kevés.
Emellett minden nap sétálok 2-3 órát, és otthon végzek combra és hasra gyakorlatokat.
Hiába fogyok, mindenhonnan megy, csak a csípőmről és a combomról nem igazán akar. A combom is valószínűleg azért ilyen vastag, mert magasságomhoz képest széles a csípőm. A testzsírom se annyira magas, 21%-os.
Uh ez nem jó... a vegetáriánusságot jól csinálni meg elég sok pénzzel lehet csak, de legalábbis nagyon nagyon érteni kell a táplálkozáshoz. Olyanok kellenének mint kókuszolaj, avokádó, amik tartalmaznak sok jó zsírt. Meg a teljes kiőrlésű kenyér is rossz szerintem.. Ha vegetáriánus vagy, hogyhogy eszel sajtot, tejet? Sajtból pont a zsírosabb, keményebb sajtokat enném (45%os zsírtartalmútó fel). Tojást ennél? Az is olyan mint a tej, de nagyon tápláló :)
A túl alacsony kalóriabevitel meg szintén gátolhatja a fogyást, ahogy a sok szénhidrát is, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!