Ilyen méretekkel milyen alkat vagyok?
Figyelt kérdés
86 cm a mellbőség, 70 cm a derék, és 96 cm a csípő. 164 cm vagyok, és 65 kg. (16 éves) . Sokan azt mondják, hogy nagyon jó alakom van, de szerintem inkább kövér vagyok. Ezek a méretek ideálisak? Milyen alkat vagyok
(alma,körte,homokóra..stb?)
2013. máj. 26. 13:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem 164kg-hoz 54kg lenne az ideális, de ezt sem mondanám kövérnek. Lehet, hogy jól nézel ki még attól.
4/6 anonim válasza:
Hogy választ kapj erre, vagy nézz tükörbe vagy dobj fel egy képet magadról.
5/6 anonim válasza:
Körte.
Ez a kiló jó lehet, ha izmosabb vagy.
Bár a derékkörfogatod alapján gyanítom, hogy biztos van azért némi felesleged.
De fix, hogy nem sok (ezt arra alapozom, hogy nekem kevesebb kilóval is több volt a derekam/csípőm és én is körte alkat vagyok).
A kövértől nagyon messze vagy.
Ha nagyon rosszul érzed magad a bőrödben, akkor sportolj és 2-3 kg esetleg lemehet.
6/6 anonim válasza:
ha arra is kíváncsi vagy hogy kövér vagy-e dobj fel képet, anélkül nehéz megmondani.(nem tudni mennyi rajtad a zsír/izom arány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!