Ez nagyon rossz?
Figyelt kérdés
161 cm magas és 47 kg vagyok.voltam ilyen vizsgálaton és sok minden mellett azt tudtam meg,hogy 5 kg zsír van rajtam...Most akkor örüljek vagy ez rossz??nem vagyok kövér?:(2013. máj. 29. 21:38
11/13 anonim válasza:
Akkor elképzelhető hogy egészséges vagy, a normális testzsírmennyiséggel (egyébként 5/0,47 = 10,64% testzsír) ha ez így van akkor kárcsú vagy mint nádszál.
12/13 anonim válasza:
sőt, ez a testzsír arány még egy férfinél is alacsonynak, jónak számít nőknél már egészen nagyon szálkás szint.
13/13 A kérdező kommentje:
egy icipici zsír van rajtam de aznem akar lemenni,egyszer amikor próbáltam lefogyni,csak visszajött plusz fél kg, azt mondták mert az már csak egy nagyon pici tartalék és hogyha azt le akarom fogyni a testem vészhelyzetet észlel ezért csak még több zsír lesz (egy picivel) rajtam.
2013. jún. 24. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!