Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagyon rossz?

Ez nagyon rossz?

Figyelt kérdés
161 cm magas és 47 kg vagyok.voltam ilyen vizsgálaton és sok minden mellett azt tudtam meg,hogy 5 kg zsír van rajtam...Most akkor örüljek vagy ez rossz??nem vagyok kövér?:(

2013. máj. 29. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet látatlanba megmondani. A megadott adatok alapján én pl. nem mondtam volna, hogy kövér vagy, azt sem, hogy mennyi zsír van rajtad. Hogy ez mennyire rossz, neked kell érezni. Fontos az, hogy mennyire vagy fitt, mennyire élsz egészségesen, zavar-e téged az az 5 kg zsír stb. Az is fontos, hogyan oszlik el rajtad az az 5 kg..
2013. máj. 29. 21:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Az kb. 10% zsír. Nőkön kevésnek számít.

Kép?

2013. máj. 29. 22:02
 3/13 anonim ***** válasza:
az szerintem normális testzsírszázalék bőven, inkább alsó határ fele, úgyhogy örülj:D
2013. máj. 30. 00:37
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát képet nem tudok adni,de mondok egy pár mondatot..

A hasam lapos csak ha oldalt állok akkor egy nagyon pici háj van rajta és ez zavar...mert így nem vehetek föl szteccses pólót mert nem érzem jól benne magamat.. .a combom szerintem nem nagy de van rajta egy kicsi zsír.szóval összességében nem érzem magamat kövérnk de van rajtam úgy 2kg plusz..az sok?:D

2013. máj. 30. 18:52
 5/13 A kérdező kommentje:
ja és utolsó válaszoló!!kösziiii,akkor örülök de piciit azért szeretnék fogyni xdd
2013. máj. 30. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:
nem rossz a két kiló, az teljességgel pont jó:D és súly/magasság arány alapján bőven nem kell fogynod;)
2013. máj. 30. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
jah, de képpel tényleg jobban meg lehetne mondani(ez kimaradt)
2013. máj. 30. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
hát bocsi de az nincs xd
2013. máj. 31. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Ember vagy, van rajtad zsír. És lesz is amíg élsz. Nőként nem lehetsz tiszta szálka.. hogy is nézne már ki..

Vannak akik az egészséges, nőies párnákat is leadnák magukról.. erre az ösvényre inkább ne lépj rá.

Ha meg fölösleg van rajtad, az kiderül: ne egyél cukrot, lisztet, tejet csak húst és zöldséget, zsiradékot. Ha fogysz, akkor volt fölösleg rajtad ha nem, akkor tökéletesen jó súlyban vagy, egészséges testzsír mennyiséggel.

2013. máj. 31. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:
nem tudok fogyni..már próbáltam de 2 hónap után se ment le semennyi..:)
2013. jún. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!