Norbi kick-box, kinek milyen hatásos volt?
Aki csinálta, mennyi ideig, mikortól lett rajta látványos változás? Hány cm és kg volt kezdéskor, milyen sokáig csinálta, és mennyi ment le?
Milyen sűrűn csináltátok? Napi, minden másnap, vagy hogy?
Nagyon szépen megkérek mindenkit, csak az válaszoljon, aki TAPASZTALATBÓL ír erről a videóról!
Arra, hogy nevetséges, kick-boxnak nem nevezhető, utáljuk a Norbit, Rékának ló feje van, és a többi, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.
Ebben a kérdésben a táplálkozási tanácsokra SEM vagyok kíváncsi, csak és kizárólag az ezzel a DVD-vel kapcsolatos tapasztalatokra!
Mindenkinek megy a zöld kéz!
Én jelenleg 160cm és 76kg vagyok, 22N. Szeretném formába hozni magam.
Tudom, hogy sok kérdés van ezzel kapcsolatban, de gyakori bennük a "most kezdem" válasz, így remélem, hogy akik akkor kezdték, mostanra tapasztalatokat is tudnak mondani.
Előre is köszi mindenkinek!
Mi egyesek nem 'leoffolni' akarjuk, csak tisztában vagyunk vele hogy egy 22 éves magyar nőnek ha van ideje edzeni (hát legyen!) akkor önvédelmet kell gyakorolnia / és vagy gyógytornákat (jóga, callanetics).
De ha már küzdősportra hajazó, akkor még mindig többet ad a rendes kickbox (még ha én nem is támogatom ezt a stílust). Miért kell az embereknek az utánzat mindenből, amikor az igazival előrébb tartanának? :) Nem offolok/offolunk, csak jót akarunk mert lehet valaki kevésbé rutinos, nem látja át egészen a problémáját (mondjuk ezért kérdez) nincs tisztában minden lehetőséggel, így nem tudja a potenciálisan legjobb döntést meghozni. Ezért kérdez, ha válaszolunk, tanácsot adunk az nem offolás..
Ilyen esetre meg felmerül bennem (nem tényként írom, csak ötletként) nem jobb-e bodyrockTV-ra, Zuzana light videókra, p90x videókra edzeni.
Mondjuk nem zárom ki hogy átmozgat rendesen az Updét kickbox, de az általam sorolt videók igazán jók.
Nekem bejött Norbi kick box edzése.
Lehet, hogy egyszerű, lebutított változat, de most azért eljárni rendes kick box edzésre, mert 10-15 kilót akarok fogyni, na én ezért nem adok ki pénzt.
Lehet sokak szerint baromság Norbi, én is azt hittem. Mikor elkezdtem hízni, más sem jutott eszembe, csak Norbi. Én utálok futni, nem is fogok soha eljárni, ezért olyan tréning kellett, amit itthon, a 4 fal között végezhetek, és mégis leizzaszt.
Lassan 2 hónapja tornázom, nem udom hány kilót fogytam, mert nem mérem magam, de a hasam laposabb lett, a passzos trikóimat újra hordani tudom, és a nadrágjaim is kényelmesebbek.
Napi 2 alkalommal nyomtam, hétvégén pihentem. nem tartottam semmilyen diétát, csokit nem eszem, üdítőt ne iszom, a cukorral is mértékkel bánok... sok vizet iszom, és kevesebbet eszem. Nem is kívánja már a szervezetem azt a mennyiségű kaját, amit eddig magamba nyomtam, és mégse híztam vissza. Egyszerűen nem vagyok éhes. Nekem bejött, és még van mit leadnom, még mindig csinálom lelkiismeretesen, pedig sokszor a pokolba kívántam már Norbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!