Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi kick-box, kinek milyen...

Norbi kick-box, kinek milyen hatásos volt?

Figyelt kérdés

Aki csinálta, mennyi ideig, mikortól lett rajta látványos változás? Hány cm és kg volt kezdéskor, milyen sokáig csinálta, és mennyi ment le?

Milyen sűrűn csináltátok? Napi, minden másnap, vagy hogy?

Nagyon szépen megkérek mindenkit, csak az válaszoljon, aki TAPASZTALATBÓL ír erről a videóról!

Arra, hogy nevetséges, kick-boxnak nem nevezhető, utáljuk a Norbit, Rékának ló feje van, és a többi, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.

Ebben a kérdésben a táplálkozási tanácsokra SEM vagyok kíváncsi, csak és kizárólag az ezzel a DVD-vel kapcsolatos tapasztalatokra!

Mindenkinek megy a zöld kéz!

Én jelenleg 160cm és 76kg vagyok, 22N. Szeretném formába hozni magam.

Tudom, hogy sok kérdés van ezzel kapcsolatban, de gyakori bennük a "most kezdem" válasz, így remélem, hogy akik akkor kezdték, mostanra tapasztalatokat is tudnak mondani.

Előre is köszi mindenkinek!

2013. máj. 24. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tőled függ. Ha amúgy érdekel, és valamennyire szórakoztat az ütés-rúgás dolog, akkor beválhat. Minden sportnak az a lényege, hogy sokat kell csinálni. Jó a zumba annak, aki szeret táncolni meg riszálni magát. Nekem halál.. Jó a futás annak, aki szeret elmélyedni a gondolataiban (vagy épp kikapcsolni), szóval inkább ezt nézd, ne azt, hogy 340 vagy 360 kalóriát ígérnek 30 percre..
2013. máj. 24. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy kíváncsi a válaszomra mert objektív? Mert nem divatokat követek, te pedig azt akarod hallani hogy igen, ez a szerencsétlen, egyszerű, primitív mozgásfajta az egészség/fogyás kulcsa?

Hát, nem az, de ha szeretnéd akkor csak neked válaszolom azt hogy tök jó.

2013. máj. 24. 16:44
 3/15 A kérdező kommentje:

rád nem vagyok kíváncsi. annyira rá akarod erőltetni a véleményedet minden kérdésben mindenkire, hogy az már komolyan zavaró. ennyi.

direkt kértem, hangsúlyoztam nagy betűvel, hogy csak az írjon, aki PRÓBÁLTA!!!!

2. köszönöm a választ, ennek legalább értelme volt. Igazából ma csináltam először, nem volt rossz, tényleg éreztem, izomlázam is lett rendesen :)

mindenesetre várok választ olyantól is, aki esetleg PRÓBÁLTA és TAPASZTALATA is van!

köszi

2013. máj. 24. 16:51
 4/15 anonim válasza:
szerintem nincs olyan hogy rossz torna , így Norbit lefikázni is ostobaság. Nekem párom csinálta , azt mondta hogy jól átmozgat , le is izzaszt rendesen , kilóban nem volt különbség , csak centiben.
2013. máj. 24. 16:56
 5/15 anonim ***** válasza:

Aki próbálta.

Harcművész vagyok, szerinted küzdősport jellegű témában mi újdonság lenne számomra? o.O

Azzal kezdtem, a legszerencsétlenebb küzdősport norbiféle lebutított verziója. Persze hogy ismerem. És mégis miért lenne bármi értelme, hogy ha még a jobb klubokban oktatott KB. is ergya?

2013. máj. 24. 16:59
 6/15 anonim válasza:
De nem is a küzdősport benne a lényeg , hanem hogy az átlag ember elkezdjen mozogni. Akit meg a küzdősport érdekel , az meg nem dvd-ről fogja megtanulni
2013. máj. 24. 17:02
 7/15 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm szépen! hátha ezt felfogja!!!!
2013. máj. 24. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Csip. Gáz ha így kezd el mozogni valaki. Persze, igényszint kérdése, inkább ugrabugráljon tv előtt mintsem csak üljön előtte.

Mi a fenéért dolgozták ki ezer éve a jógát, ez a nagy kérdés. Minek a tökéletes mozgás, ha egy ilyen kickbox ugrabugra is megteszi az igénytelen embereknek. Vagy Norbi szerint talán pont ez az igényes, ha jól tudom szereti ezt a szót használni..

2013. máj. 24. 17:08
 9/15 anonim válasza:
Azért szerintem Norbi sikerét kár vitatni . A fogyás meg amúgy sem a mozgáson múlik , hanem a táplálkozáson. Hogy kinek mi az igényes , azt döntse el saját maga. Nem vagyok egy Norbi fan , de elismerem a munkásságát. A jóga is biztos jó , nem próbáltam.
2013. máj. 24. 17:14
 10/15 Sága ***** válasza:

Szia!

Bocs hogy ilyen későn írok választ.27éves fiú vagyok és már kb 4 éve Norbi szerint élek.Nekem bevállt mert kb 30 kg-ot fogytam evvel,meg a dvd-re ugrálva fél-1 év alatt.Általában naponta kétnaponta csináltam.Ha érdekel még vmi kérdezz nyugodtan ha tudok segítek és nem pedig leoffollak mint egyesek.

2013. jún. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!