Itt van előttem ez a doboz csoki [link] és annyira megenném de már fél6 és tudom ha ennék belőle nemtudnám abbahagyni de annyira finom és annyira rossz h más igen én meg nem ehetek belőle mert tudom hogy utána rosszul érezném magam már így is vacsoráztam és másnap tuti meglátszódna:(((( Mit csináljaaaaaak? 16/L
Vegyél ki belőle hármat, dugd el a többit, és lassan, nagyon lassan kezdd el enni azt a pár darab csokit.
2013. máj. 20. 17:25
3/16 anonim válasza:
Ha az egészet megennéd, akkor sem látszódna meg másnap. Talán híznál 15 dekát, esetleg 20-at. Ha minden nap benyomnál egy ilyet, az viszont előbb-utóbb látszódna. Tehát a válasz, nyugodtan egyél belőle, amennyi jólesik.
2013. máj. 20. 17:30
4/16 anonim válasza:
Szilvásbuktát.
2013. máj. 20. 17:46
5/16 A kérdező kommentje:
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:DDDDD
2013. máj. 20. 18:07
6/16 anonim válasza:
Én pont ugyanilyet kaptam tavaly szülinapomra. Nem bírtam megállni, de nem is akartam. Nem azon az egy napon múlik. Nem történt semmi. Másnap folytattam és fogytam tovább.
2013. máj. 20. 18:09
7/16 A kérdező kommentje:
Hú na teleettem magam, de nembaj muszáj volt egyszer engedni a csábításnak, már nem bírtam:DD Köszönöm szépen a válaszokat!:) Aranyosak vagytokkk
2013. máj. 20. 18:51
8/16 anonim válasza:
Megetted, már mindegy.
Azt írtam volna, hogy edd meg és többé ne vegyél ilyen csokit. Még ha cukormentes/magas kakaótartalmú lenne..
Akaraterőt alapból gondolom vehetjük nullának, ez jó kiindulás :)
Megetted, nem fog meglátszódni rajtad holnapra, ez biológiai képtelenség. De sajnos mutatja, hogy az egészséged megőrzése iránt nem vagy túl elszánt.
Nem ezen a csokin múlik a fogyás hosszú távon, hanem a napi kenyér mennyiségen, a később megvásárolandó cukros kajákon..
Utólag fölösleges rosszul érezned magad, szerintem nézz szembe magaddal és fogadd el, hogy 16 évesen meglepő módon nem vagy tökéletes. De ettől még nem kellene rendszert csinálni a csokizásból.
Amúgy finom volt? :)
2013. máj. 20. 20:08
9/16 A kérdező kommentje:
Nem egyébként már régóta diétázom és fogytam is 8 kg-t biztos nem én vagyok a legkitartóbb de azért általában nem engedek a csábításnak de most nem bírtam:D Itt volt az egész család mindenki evett..huh. Ja és nem is én vettem a csokit, nekem vették! Ez volt a baj!:D De ez csak egy nap volt holnaptól ugyanúgy visszatérek a rendes kerékvágásba és mozogni is fogok min 30 percet mint majdnem minden nap..vagyis megpróbálok majdnem minden nap.:D
2013. máj. 20. 21:44
10/16 anonim válasza:
Na, ez így tök jó.
Amúgy én nagyon tisztelem azokat akik kapnak egy csokit és simán továbbadják. Az lenne a cél, hogy semlegesen tekintsünk az édességekre, hiszen szigorúan véve nem élelmiszerek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!