Mit csináljak most?!?!?!?!?
Figyelt kérdés
Itt van előttem ez a doboz csoki [link] és annyira megenném de már fél6 és tudom ha ennék belőle nemtudnám abbahagyni de annyira finom és annyira rossz h más igen én meg nem ehetek belőle mert tudom hogy utána rosszul érezném magam már így is vacsoráztam és másnap tuti meglátszódna:(((( Mit csináljaaaaaak? 16/L2013. máj. 20. 17:24
11/16 A kérdező kommentje:
igen azokat énis! hátha majd idővel...de étcsokit néhanapján azért szabad!:P
2013. máj. 21. 18:08
12/16 anonim válasza:
Van cukormentes étcsoki.
De nem attól a pár gramm hagyományos étcsokiban lévő félelmetes mennyiségű cukortól lesz beteg egyetlen ember sem.
13/16 A kérdező kommentje:
igen, tudom. de a diétás csokik is becsapósak mert lehet hogy nincs bennük annyi cukor de több a zsír benne meg stb
2013. máj. 22. 15:33
14/16 anonim válasza:
No erre bátran ki tudom jelenteni, hogy nyugodtan tegyél rá magasról. Nem fog a szívedbe menni az a zsír és leállítani a működését.
Majd nézz jobban utána a zsíroknak, a szív-érrendszeri betegségek valódi okainak vagy ha így egyszerűbb, nem tudod hol és mit keress kérj a témáról olvasmányt tőlem.
15/16 anonim válasza:
huh hát ez amugy is elég tömény édesség. 2 nekem elég belőle hogy hányingerem legyen és ne egyek többet..
16/16 A kérdező kommentje:
dejó neked:D
2013. máj. 26. 19:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!