Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy egyek lassabban? Egyszerű...

Hogy egyek lassabban? Egyszerűen nem megy

Figyelt kérdés

Kicsi koromban (9-10 év körül) én ettem a leglassabban a környezetemben, megaludt a tej a számban, rettentő lassú voltam. Már mindenki megebédelt a suliban, én ott maradtam, háromnegyed óra múlva küldtek valakit, hogy nézzék meg mit csinálok - hát még a másodikon nyammogtam.

Most 16 éves vagyok, és szinte meg sem rágom a kaját, csak beteszem a számba és nyelem... Na ezen szeretnék változni, mert a családunkban örökletes az elhízásra való hajlam, és nem szeretnék így járni. A lassabb evés normálisabb emésztéssel jár. De egyszerűen nem tudok lassan enni. Próbáltam már, hogy 25x megrágjak egy falatot, de utána olyan tejbepapi íze lesz és akaratlanul is lenyelem.

Tipp, hogy hogyan tudnám lelassítani az evésemet?

Köszi!

2013. máj. 19. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
vegyél magadhoz egy újságot vagy telefont és 2 falat közt szórakozz azzal
2013. máj. 19. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs arra tudományos bizonyíték, hogy azzal el lehet hízni, ha valaki gyorsan eszik. Ajánlom figyelmedbe a Promenád a gyönyörbe című filmet.
2013. máj. 19. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolsó: én ezt olvastam, nem tudom mennyi igaz belőle.

Első: köszi, kipróbálom.

2013. máj. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!