Ketogén táplálkozás. Valaki leírná egyszerűen a lényeget?
Figyelt kérdés
Ketogén diétával szeretnék fogyni, természetesen mozgás mellett. Valaki le tudná nekem írni a lényeget röviden, hogy mit, hogyan egyek, mit tartsak be? Már többször utánaolvastam, de sajnos gyenge a felfogóképességem :) Köszönöm!2013. máj. 16. 19:00
1/3 anonim válasza:
Óvakodj a szénhidrátoktól. Semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli, süteménynek, stb. A gyümölcsök is tilosak. Viszont ehetsz bármilyen húst, halat, baromfit, tojást, zsíros sajtokat. Ihatsz kávét tejszínnel (nem tejjel!), vizet. Semmi alkohol. Zöldségek: fejes saláta, uborka, újhagyma, minden, ami zöld. Majonéz, vaj, olívaolaj mind mehet.
2/3 anonim válasza:
Bár nem ketogén diétázom,hanem paleozom szinte ugyanaz a kettő. Sütiket is ehetsz,csak nem gabonából készülteket.. Pl Mákos-banános pite isteni finom..Neten van fennt egy csomó recept.. De a táplálkozásod alapja a hús-zöldség pároson álljon és mellette egy kis ilyesmi nasi.. (Én eszem gyümölcsöt is,Paleoban megengedett azt hiszem.)
3/3 anonim válasza:
Nem ugyanaz. A paleo nem szabja a szénhidrátokat, a ketogén maximum 30 grammot enged naponta vagyis semmilyen gyümölcs nem megengedett, és a 20-30 gramm napi szénhidrát mennyiséget nem szabad átlépni, szigorúnak kell lenned magadhoz, mert akkor nem jön létre a ketózis. Viszont zsírt bőven enned kell, 1,5 gramm zsírt kell enned 1 gramm fehérje mellé. Ez rengeteg, de ha nem tudott tartani, akkor nem ér semmit.
A ketogén diéta nagyon kemény és szigorú, itt nincs helye bűnözésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!