Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt sikerülne? (Kép)

Mennyi idő alatt sikerülne? (Kép)

Figyelt kérdés

..és mit kéne hozzá edzenem/sportolnom?

[link]

161 cm és 60 kg vagyok. 52 kg szeretnék lenni. Kb úgy nézek ki mint az első két képen a nő, csak kicsit nagyobb a hasam. 52 kg szeretnék lenni, és úgy szeretnék kinézni mint az utolsó két képen a nő. /Azt hozzá teszem, hogy már 11 kg-ot fogytam össz-vissz, egészségesebben próbálok enni és kevesebbet, ha tudok mindennap szobabiciklizek 45-60 percet, és kerülöm a kenyeret, édességeket.)

(Ő az első képen 64 kg a másodikon pedig kb 57 kg. Neki, hogyan sikerülhetett így "átváltoznia"?)

Normális válaszokat köszi. :)

2013. máj. 14. 18:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kétszer írtam le, hogy 52 kg szeretnék lenni.
2013. máj. 14. 18:22
 2/8 Scannapieco válasza:

Hát ha engem kérdezel a hölgy szebb volt az első képen.:)

Egyébként meg ha 11 kilót már fogytál akkor tudnod kell a választ a következő 8 kilóra.

2013. máj. 14. 19:29
 3/8 anonim válasza:

Szerintem nagyon intenzíven edzett minden nap. Saját testsúllyal, rövid ideig. Fekvőtámasz, hasprés, guggolás, ilyesmik. Ezeket csináld olyan intenzitással, ahogyan csak tudod. Addig csináld, ameddig bírod. Google-n, youtube-n találsz egy csomó gyakorlatot. Azt írd be hogy: calisthenics.

Emellett étkezz rendesen, igyál rendesen és meglesz az eredmény:)

2013. máj. 16. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
3-hónap után már látványos az eredmény az "előttem szóló" ajánlásával,fél év alatt meg sikerül is jó eredményt elérni.
2013. máj. 25. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nehéz ezt kiszámolni, azt meg tudom mondani, mire lesz még szükséged a szobabiciklizésen kívül:

- erősítő-alakformáló gyakorlatok végzése - intenzíven;

- intenzívebb cardio - erre jó a szobabicikli is, de érdemes lehet még valami teljes testet átmozgató edzést nézni;

- kiegyensúlyozott diéta.

Önmagában a fogyás még sosem jár tökéletes eredménnyel, az optimális alak eléréséhez az izomzatot kell formálni. Azt se feledjük, hogy az izomnak is tömege van, nem csak a zsírnak. Így rögtön más értelmet nyer a kg-ban mért eredmény.

2013. máj. 26. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak átfutottam, de Akara leírta a lényeget.

Egész testre kell edzeni, "alakot formálni".

Kiegyensúlyozott diéta, ez mondjuk különböző nézetek alapján más és más. Ha 11 kilót fogytál, akkor nem idegen a téma.

Sok hús, zöldség fogyasztása ajánlott. Ez nagy igazság. Egyéb dolgokon (gabonák, cukor, tejtermékek) már megoszlanak a vélemények. Sebaj, azért el lehet igazodni.

Ha eszel rendesen húst, zöldségeket, nem cukrozol, nem eszel túl sok gyümölcsöt, akkor mindenképpen további eredményeket, egészséget és fogyást fogsz elérni.

2013. máj. 26. 09:59
 7/8 poiu ***** válasza:
Csatlakozom, bár a 2 x 52 kg = 104 a te magasságodhoz kissé túlzottnak tűnik. Zöldség + hús, francba a cukorral, keményítővel. Ennyi, egyszerű.
2013. jún. 5. 20:16
 8/8 anonim válasza:

Végtag amputációval 1 nap alatt akár 10-et is fogyhatsz!

Ha gyorsan akarsz: az összes izomra dolgozz és (miután megszoktad a terhelést tehát nincs izomláz) minden nap. Konditerem, aerobik, futás, úszás stb

Étkezés sokszor keveset változatosan.

2013. jún. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!