Mennyi idő alatt sikerülne? (Kép)
..és mit kéne hozzá edzenem/sportolnom?
161 cm és 60 kg vagyok. 52 kg szeretnék lenni. Kb úgy nézek ki mint az első két képen a nő, csak kicsit nagyobb a hasam. 52 kg szeretnék lenni, és úgy szeretnék kinézni mint az utolsó két képen a nő. /Azt hozzá teszem, hogy már 11 kg-ot fogytam össz-vissz, egészségesebben próbálok enni és kevesebbet, ha tudok mindennap szobabiciklizek 45-60 percet, és kerülöm a kenyeret, édességeket.)
(Ő az első képen 64 kg a másodikon pedig kb 57 kg. Neki, hogyan sikerülhetett így "átváltoznia"?)
Normális válaszokat köszi. :)
Hát ha engem kérdezel a hölgy szebb volt az első képen.:)
Egyébként meg ha 11 kilót már fogytál akkor tudnod kell a választ a következő 8 kilóra.
Szerintem nagyon intenzíven edzett minden nap. Saját testsúllyal, rövid ideig. Fekvőtámasz, hasprés, guggolás, ilyesmik. Ezeket csináld olyan intenzitással, ahogyan csak tudod. Addig csináld, ameddig bírod. Google-n, youtube-n találsz egy csomó gyakorlatot. Azt írd be hogy: calisthenics.
Emellett étkezz rendesen, igyál rendesen és meglesz az eredmény:)
Igazából nehéz ezt kiszámolni, azt meg tudom mondani, mire lesz még szükséged a szobabiciklizésen kívül:
- erősítő-alakformáló gyakorlatok végzése - intenzíven;
- intenzívebb cardio - erre jó a szobabicikli is, de érdemes lehet még valami teljes testet átmozgató edzést nézni;
- kiegyensúlyozott diéta.
Önmagában a fogyás még sosem jár tökéletes eredménnyel, az optimális alak eléréséhez az izomzatot kell formálni. Azt se feledjük, hogy az izomnak is tömege van, nem csak a zsírnak. Így rögtön más értelmet nyer a kg-ban mért eredmény.
Csak átfutottam, de Akara leírta a lényeget.
Egész testre kell edzeni, "alakot formálni".
Kiegyensúlyozott diéta, ez mondjuk különböző nézetek alapján más és más. Ha 11 kilót fogytál, akkor nem idegen a téma.
Sok hús, zöldség fogyasztása ajánlott. Ez nagy igazság. Egyéb dolgokon (gabonák, cukor, tejtermékek) már megoszlanak a vélemények. Sebaj, azért el lehet igazodni.
Ha eszel rendesen húst, zöldségeket, nem cukrozol, nem eszel túl sok gyümölcsöt, akkor mindenképpen további eredményeket, egészséget és fogyást fogsz elérni.
Végtag amputációval 1 nap alatt akár 10-et is fogyhatsz!
Ha gyorsan akarsz: az összes izomra dolgozz és (miután megszoktad a terhelést tehát nincs izomláz) minden nap. Konditerem, aerobik, futás, úszás stb
Étkezés sokszor keveset változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!