Jártál már úgy, hogy a babád, miután megduplázta a súlyát, nem vagy csak alig hízott valamennyit? Kiderült, hogy mi az oka, vagy egyszerűen csak lassabban gyarapodott és kész?
Szia!
Nekem is keveseket hizik a babám,nála sincs semmi gond,egy kis örökmozgó,egész nap meg sem áll,a fogzáskor nekem sem mindig eszik jól a kisfiam,meg ebben a melegben sem,fél éves koráig sokat hizott,de azóta nem annyira,a mult hónapban is keveset hizott,viszont hosszra sokat nyult.
Amig jókedvüek kiegyensulyozottak addig szerintem nincs ok aggodalomra!:)
A fiam 13 hetesen duplázott, azóta lényegesen lelassul a gyarapodása, nálunk is voltak hetek, mikor stagnált a súlya. Ő is hét és fél hónapos most, lassan, komótosan szedi magára a grammokat, mozgékony, eleven, kúszik, mászik, melege van, nem ér rá enni, minden érdekesebb és az ínye is duzzadt felül... örülök, ha szopni van kedve, a kanalazás nem divat most nála. Doki nálunk sem aggódós, azt mondja, ha nem fogy, addig rendben van minden, úgyhogy megpróbálok én is nem aggódni. :)
Ha jókedvűek a gyerkőceink, baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!