1/10 anonim válasza:
Nem kell fogynod csini vagy.
Mennyi voltál?
2/10 anonim válasza:
Orvoshoz kéne fordulnod komoly önértékelési zavarod van, ha kövérnek látod magad. Ha csak hizlalni akarod a májad dicséretekkel akkor dagadt disznó vagy :D
3/10 anonim válasza:
Ezen a képen aztán tökéletesen látszik mennyire szálkás / zsíros vagy.
A derekad, a bugyi felett a hájak (vagy éppen azok hiánya).. Esetleg vegyél fel még egy kabátot, úgy könnyebb lenne válaszolni :)
4/10 anonim válasza:
Ott figyel a ha`jacska a honaljnal....neki kene allni sportolni!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 15 kilót sikerült fogynom. És ezt nem értem el volna úgy kedves 01:45-ös válaszoló, ha nem sportolok!
2013. máj. 19. 07:46
8/10 A kérdező kommentje:
De akkor meg szép lifegő bőröm lett volna. :)
2013. máj. 19. 08:15
9/10 anonim válasza:
A táplálkozásibűvészre nem kell figyelni, jó hogy sportolsz, de kicsit tényleg löttyedt vagy. Ha kitartóan sportolsz, és diétázol nagyon csinos leszel. Amúgy nem vagy kövér csak kicsit még formásodnod kellene.
10/10 anonim válasza:
Ezért sportoltál. Én csak azt írtam hogy elérted volna, természetes hogy edzéssel együtt van igazán értelme.
Az utolsó válaszoló lehet szexuálisan frusztrált, ezért velem foglalkozik. Rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!