Ebből mennyit kéne fogynom? (kép) lent.
a magasságodból vonj ki 100-at, a maradék számot (tegyük fel 70) 70-nek vedd a 10%-át és ezután a 70-ből vond ki ezt a 10%-ot.
Így megkapod azt a súlyt, ami a te magasságodhoz normális lenne.
Természetesen nehéz csont, családi örökletes dolgokat itt nem tudunk számításba venni, ez az átlag, ahogyan megtudjatjuk hány kilónak kellene lennünk.
Én most futok. 10-12 kg fölösleg volt rajtam. 2 héttel ezelőtt mértem magam akkor 58 kg voltam (2 hét alatt diéta nélkül futással fogytam 2 km-t).
Most is megmérem majd magam. De nem kell hetente méricskélni magad, nem fogsz mindennap fogyni :).
egy időután amikor a szervezet beállt a mozgásra, sokkal lassabban fogja égetni a zsírt, mint az első hetekben és hónapokban.
Akkor már érdemes a kalóriákat figyelni. De szénhidrát megvonása (azoknak akik heti 3-4x mozognak) TILOS!
Nem mondom, hogy egyél mindennap kenyeret, de heti 2-3 alkalommal szénhidrát dús étel kell (banán, 1-1 kocka csoki, vagy egy pohár mézes tea).
Nem megvonni kell a táplálékot, hanem egy olyan állapotot kell elérni, amivel fogysz, de a tested is virul, mert nem vonsz meg tőle szükséges dolgokat.
Remélem, tudtam segíteni.
Sikeres fogyást, kitartást!
utolsó válaszoló tanácsát a helyedben nem fogadnám meg.
naponta 5-6 étkezés javasolt, és mindig ugyan annyit kell enni.
Minek ennél délben vagy reggel többet? azért, hogy kitáguljon a gyomrod és aztán 1/3 annyit juttass bele a következő étkezésnél?
ui.: nem akarok veszekedést, de én elég sok könyvet olvastam ezekről.
a könyv szerint az ideális testsúly ez alapján kiszámolható.
Kortól függ, életviteltől, hogy kinek mi az ideális.
Én pl a 154 cm-hez 48 kilót nem tudok még egyszer elképzelni.
50-52 kiló az ideális.
Én viszont azt írtam le, ami a szakkönyv ír... hogyha valakinek kifogásolnivalója van, az írjon a könyv kiadónak.
A diétás könyveket keressétek a könyvárusoknál, esetleg interenet is lehet ilyen fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!