Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből mennyit kéne fogynom?...

Ebből mennyit kéne fogynom? (kép) lent.

Figyelt kérdés
[link] 160 cm és 59 kg vagyok Formásodni milyen módszerrel lehet, milyen gyakorletokkal?

2013. máj. 18. 15:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem jó a link bocsi :D [link]
2013. máj. 18. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Diétával lehet fogyni.
2013. máj. 18. 15:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy lehet :) arra lennék kíváncsi mennyit kellene és hogy hogyan lehetnék feszesebb am köszi a választ
2013. máj. 18. 15:56
 4/12 anonim válasza:

a magasságodból vonj ki 100-at, a maradék számot (tegyük fel 70) 70-nek vedd a 10%-át és ezután a 70-ből vond ki ezt a 10%-ot.

Így megkapod azt a súlyt, ami a te magasságodhoz normális lenne.

Természetesen nehéz csont, családi örökletes dolgokat itt nem tudunk számításba venni, ez az átlag, ahogyan megtudjatjuk hány kilónak kellene lennünk.

Én most futok. 10-12 kg fölösleg volt rajtam. 2 héttel ezelőtt mértem magam akkor 58 kg voltam (2 hét alatt diéta nélkül futással fogytam 2 km-t).

Most is megmérem majd magam. De nem kell hetente méricskélni magad, nem fogsz mindennap fogyni :).

egy időután amikor a szervezet beállt a mozgásra, sokkal lassabban fogja égetni a zsírt, mint az első hetekben és hónapokban.

Akkor már érdemes a kalóriákat figyelni. De szénhidrát megvonása (azoknak akik heti 3-4x mozognak) TILOS!

Nem mondom, hogy egyél mindennap kenyeret, de heti 2-3 alkalommal szénhidrát dús étel kell (banán, 1-1 kocka csoki, vagy egy pohár mézes tea).

Nem megvonni kell a táplálékot, hanem egy olyan állapotot kell elérni, amivel fogysz, de a tested is virul, mert nem vonsz meg tőle szükséges dolgokat.

Remélem, tudtam segíteni.

Sikeres fogyást, kitartást!

2013. máj. 18. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 5-8 kiló között kéne fogynod
2013. máj. 19. 02:23
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 19. 15:01
 7/12 MercyAllwright válasza:
Ha lusta vagy akkor cvezess be egy étrendet , reggel egyél a legtöbbet , majd délben kevesbbet , majd még kevesebbet délután , délután 4-5 óra után már ne egyél , hidd el meg fog látszódni ha este már nem eszel , eleinte nehéz megállni de nem lehetetlen , így persze lassaban fogysz le mintha mozognál is mellete .. de ez is hatásos :)
2013. máj. 19. 19:23
 8/12 anonim válasza:

utolsó válaszoló tanácsát a helyedben nem fogadnám meg.

naponta 5-6 étkezés javasolt, és mindig ugyan annyit kell enni.

Minek ennél délben vagy reggel többet? azért, hogy kitáguljon a gyomrod és aztán 1/3 annyit juttass bele a következő étkezésnél?

ui.: nem akarok veszekedést, de én elég sok könyvet olvastam ezekről.

2013. máj. 20. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
A 4-es számitása szerint rajtam 17kg felesleg van :D , nem mondom egy picit van de ez túlzás. Jó hogy rohadt sok sütit és édességet eszek és sokszor szénhidrátdúsan, de heti minimum 5*1 órát edzek. Leginkább köredzéseket javaslok, kezdetben edző felügyelete mellett, az első hónapban kb csak a gyakorlatokat fogod megtanulni, ha izmosodsz akkor nyilván lehet többet enni. Az étrend az van 100 féle a neten, én jelenleg azt vallom hogy akkor eszek amikor éhes leszek, nem időre meg nem számolgatok, de arra figyelni kell hogy unalomból nem kell enni és sok vizet kell inni.
2013. máj. 21. 11:15
 10/12 anonim válasza:

a könyv szerint az ideális testsúly ez alapján kiszámolható.

Kortól függ, életviteltől, hogy kinek mi az ideális.

Én pl a 154 cm-hez 48 kilót nem tudok még egyszer elképzelni.

50-52 kiló az ideális.

Én viszont azt írtam le, ami a szakkönyv ír... hogyha valakinek kifogásolnivalója van, az írjon a könyv kiadónak.

A diétás könyveket keressétek a könyvárusoknál, esetleg interenet is lehet ilyen fent.

2013. máj. 21. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!