158 cm,45 kg és 16 éves vagyok, ebből mennyi kéne fogynom, az ideális testsúlyig?
Figyelt kérdés
igazából ha nőnék,nem kéne fogynom, de arra ennyi idősen van esélyem, ha anyukám is ekkora, apukám pedig 175 cm?2010. júl. 1. 20:25
1/7 anonim válasza:
Fhuu.Ez pont ideális nyugi:D
Sőt,ha keresel ilyen kalkulátorokat,akkor még kevés is.
Nekem is a 157/41-re kiadott ilyen 54-et meg 47-et xD
Szóval szerintem pont megfelelő:D
Hát valószínű,hogy nősz még.Én is remélem növök.:)
2/7 anonim válasza:
Normális vagy? 50 kiló alatti csajokkal értelmes pasi szóba sem áll. Ha nekem nem hiszel írd be google-be: BMI.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
tudom,hogy a súly ideális, csak aránytalanul van elosztódva rajtam.:S lábaim erősebbek, felsőtestem meg vékonyabb. Amúgy úszástól lehet nyúlni? vagy vmilyen sporttól?
2010. júl. 1. 20:37
5/7 anonim válasza:
kosarazz. viccesen hangzik :D de elvileg attól nyúlsz..
6/7 anonim válasza:
jól gondolod, ne fogyjál, inkább csak sportolj, bármi megteszi, de ha úgy gondolod, hogy a lábad túl erős, akkor mondjuk kevesebbett biciklizz és többet ússz, a futás is jó, mert inkább formálja a lábadat. egyébként az, hogy alul erősebb vagy alkat kérdése, amin csak kis mértékben tudsz majd változtatni, de ahogy nősz még alakulhat. de ez teljesen normális, van aki háromszög alkat, van aki fordított háromszög, vannak téglalapok és homokórák. öltözködéssel lehet még korrigálni a dolgokon, de alapvetően fogadd el, amilyen vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:)hát megpróbálom az úszást rendszeressé tenni, az hátha bejön:)
2010. júl. 1. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!