Depressziósan lehet fogyózni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy depressziósok kerüljék a fogyókúrát meg ilyesmiket, mert csak rosszabb kedvük lesz. De mi van ha a depresszió hátterében egyrészt az elhízás is jelen van?2013. máj. 15. 17:49
1/3 anonim válasza:
1 ne kifogasokat keress! - valahol minden le van irva, es meg az ellenkezoje is ;)
2 rendszeres sport pl bizonyitottan jo a depresszio ellen e meg fogyaszt is...
2/3 anonim válasza:
az edzésre koncentrálj inkább a fizikai aktivitásra.
aztán ha már megszoktad,az életed része a rendszeres edzés,utána rendbe teheted a kajádat is.
ilyen problémával szerintem így lenne logikus,lépésenként felépíteni a dolgot.
3/3 anonim válasza:
Én olyan vagyok ha rossz a kedvem ideges vagyok stb akkor tömöm magamba a kaját szó szerint. ha valahogy lelkileg nem vagyok rendbe akkor esélytelen hogy fogyózzak. most rendbe érzem magam úgyhogy nekiláttam nemrég, szerintem van benne valami legalábbis magamból kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!