Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Depressziósan lehet fogyózni?

Depressziósan lehet fogyózni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy depressziósok kerüljék a fogyókúrát meg ilyesmiket, mert csak rosszabb kedvük lesz. De mi van ha a depresszió hátterében egyrészt az elhízás is jelen van?

2013. máj. 15. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1 ne kifogasokat keress! - valahol minden le van irva, es meg az ellenkezoje is ;)

2 rendszeres sport pl bizonyitottan jo a depresszio ellen e meg fogyaszt is...

2013. máj. 15. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:

az edzésre koncentrálj inkább a fizikai aktivitásra.

aztán ha már megszoktad,az életed része a rendszeres edzés,utána rendbe teheted a kajádat is.

ilyen problémával szerintem így lenne logikus,lépésenként felépíteni a dolgot.

2013. máj. 15. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok ha rossz a kedvem ideges vagyok stb akkor tömöm magamba a kaját szó szerint. ha valahogy lelkileg nem vagyok rendbe akkor esélytelen hogy fogyózzak. most rendbe érzem magam úgyhogy nekiláttam nemrég, szerintem van benne valami legalábbis magamból kiindulva.
2013. máj. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!