Szerintetek megéri egy pasi miatt fogyózni vagyis inkább koplalni?
Figyelt kérdés
160cm/53 kg. Ő azt szeretné hogy 45 körül legyek. Egyszer voltam már annyi akkor tetszettem is neki, de nem tudom menne-e mégegyszer, akkor úgy sikerült hogy szinte alig ettem valamit és úgy is pár hónapba telt, pedig akkor még nem is voltam 53 kg. Lassan 2 hete edzek minden nap egy órát , plusz heti még 2-szer egy óra aerobik és mellette normálisan étkezem, se csoki, se cukros üdítő se semmi ilyen egészségtelen dolog, inkább csak zöldség, gyümölcs, fehérje ilyesmi. De azóta egy deka se ment le. Nem tudom mit csináljak mert mindenképpen szeretném ha megint tetszenék neki. De akkor most megint koplaljak?!:/
16/L
2013. ápr. 6. 17:20
1/4 anonim válasza:
buta vagy, emiatt ne koplalj... keress inkább egy normális pasit, aki nem a csontvázakra bukik
2/4 A kérdező kommentje:
ha tudnám már megtettem volna, de ahhoz nekem túl fontos :/
2013. ápr. 6. 17:25
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy olyan pasi, aki megmondja, hogy tetszenél neki..Ha igazán szeretne, akkor elfogadna így is, mert a belső számítana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!