Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem tudok...

Mit csináljak? Nem tudok fogyózni, mindig elrontom.

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy lefogyok, mert már elegem volt belőle, hogy kövér vagyok, és sokat piszkáltak is vele. Így hát kevesebbet ettem meg ilyenek. Ennek már egy éve.Mára már 8-10 kg-al könnyebb vagyok. (azt hiszem 73 kg-ról indultam).

Október, november környékén 66-67 kg voltam, aztán nagy nehezen decemberre 64 kg lettem. Karácsony miatt visszahíztam, januárba, februárba leadtam, megint 64 voltam. Fogyóztam rendesen, csak a múlthéten megjött, és olyankor vége az egésznek. egy nap alatt képes vagyok elrontani a 3 hét kemény tornát, és rendes táplálkozást. Most a héten próbáltam visszaállni, de nem sikerül. Tegnap csőrögét ettem, nem is keveset, tegnapelőtt benyomtam egyszerre 3 szelet fehér kenyeret,délután..most meg benyomtam egy jó nagy csokit. Elegem van. Nincs önkontrollom. Egyszerűen nem tudom megállni. Eddig azért tartottam ki, mert van egy fiú, aki tetszik, már ez sem elég.:(

Feszült vagyok, most is itt bőgök, hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen. Soha nem fogom elérni az 58 kg-ot.:(. Kérlek titeket, valahogy próbáljatok már meg segíteni, nagyon rosszul érzem így magam. Nem akarok itt GYIK-on nyavajogni, de nem tudom mit kezdjek.

2013. márc. 6. 19:59
 1/7 anonim válasza:
Én is ugyanezzel küzdök :$$
2013. márc. 6. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnálom, megértem, hogy milyen rossz :(
2013. márc. 6. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne a srác kedvéért akarj fogyni, hanem a saját kedvedért. Hidd el, jobb lesz a közérzeted, szebb lesz a tartásod, egyáltalán csinosabb leszel. Ez inspiráljon.

Sok sikert!!

2013. márc. 6. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsősorban magam miatt is akarok. Eddig ezek özönöztek. De én belefáradtam egy év alatt ebbe az egészbe. Nagyon szeretném csinálni, de tényleg, de nincs erőm hozzá. Tornázni se bírok, nem tudom mi van velem, de össze kell szednem magam.

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 6. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg egyszer a DQ TV csatornán az "Osmin gatyába ráz" c. műsort. Irtó inspiráló:)) Mostanában megy a sorozat, egyenként egy órás és 30 napot foglalkozik 1-1 delikvenssel. 10 kg körül fogynak átlagban.

Egy kis ízelítő:

http://www.youtube.com/watch?v=HAzv6DwADuA

2013. márc. 6. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Segíteni én sem fogok tudni, max. nyivákolok én is picit :D

Szívesen odaadnám a felét annak a könnyedségnek, amivel nem eszem kenyeret és cukrot immár 2 hete. Önfegyelmem nekem sincs, de komolyan veszem az életmódváltást. Abszolút semmi problémát nem okoz a dolog, sőt, ezen túl is egész odafigyelek táplálkozásomra. Neked segítene, mert olyan típusú vagy, hogy ha kevesebbet eszel, fogysz, nekem pedig a felével is könnyű lenne betartani az életmódváltást, de fogyni...? Nem tudom, sikerül-e, pedig még mozgok is. Ma nem volt jó napom, fáradt voltam és feladtam volna, ha fogyókúra lenne s nem meggyőződésből történt életmódváltás. De remélhetőleg így egészségesebben élek. Azért huszonsok kiló feleslegnél egy nem aszkéta, de egész visszafogott táplálkozás is beindíthatna valamit. Igaz, a karácsonyi hízásokat sosem értettem, nekem a teljesen ereszdelahajam táplálkozásnál sem igazán ment fel, csak mondjuk évi 1 kg? De sok év telt el és kezdetben sem voltam karcsú. De most már értékelném, ha változás történne.

Egy fiú mint motiváció? Az is ismerős. Hedonista lényemben sosem merül fel a fogyókúra gondolata, de amikor megismerkedtem a párommal, aki nem olyan sokkal korábban fogyott le egy csomót, merő elszántságból képes voltam jópár kilót fogyni, nem túl lassan és különösebb probléma nélkül. Több mint valószínű, hogy nemcsak zsírból és vissza is jött, de akkor is kisebb csoda volt. Ma már okosabb vagyok, bár az, hogy mi egészséges és hatásos, az kicsit nem egyértelmű ebben a világban.

Este nem lenne szabad ide írnom, no nekem az írás az, ahol leginkább elszalad velem a ló.

De persze evésnél is, mindig akkor, ha nem sikerül jóllaknom napközben és azon veszem magam észre, hogy este van és képtelen vagyok jóllakni a helyes kis zöldséges rántottáimmal.

Neked is kell, hogy legyen valami kiváltó ok, ami olyan ingert ad, hogy a leesett önfegyelmeddel elszabadul egy kisebb pokol. Azt kéne megtalálni :( Kell, hogy legyen egy módszer, ami Neked is segít! (Optimista típus vagyok a végsőkig, nem hiszek az eleve elrendelt esélytelenségben :D)

Itt mindig írják, hogy önfegyelem legyen és kész, de ezzel nem segítenek az ilyen helyzetekben.

Egy év pedig rengeteg, Te egy hős vagy. Én magamat sem tudom hova tenni, két hete egészen normálisan eszem a korábbi időszakhoz képest, pedig akkor is számos egészséges pontja volt táplálkozásomnak, mert mindig is érdekelt a dolog s élvezettel tudom fogyasztani a kb. mindenki szerint ártatlan és jó ételeket is.

Ez a hozzájárulásom eme kis pszichológiai összejövetelen.

2013. márc. 6. 21:07
 7/7 poiu ***** válasza:
Én keményítőmentes diétán fogytam 20 kilót. Nem kellett éheznem, és pár hét után nem hiányzott a kenyér sem. Most néha bebűnözök egy pizzát, vagy szendvicset, de szerencsére már korántsem akkora élvezet ezeket falni, mint régen.
2013. márc. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!