Fogyózni szeretnék! Hogy lehetne jó alakom?
Figyelt kérdés
1 hétig rendszeresen nem ettem édességet, és zsíros ételeket, minden nap edzettem, tornáztam, felüléseztem, guggoltam a jó alakért, de másik héten beteg voltam, ezért nem csináltam. Most meg már nincs kedvem, de nagyon jó lenne fogyni.2013. febr. 14. 16:30
1/4 anonim válasza:
Legyen kedved. Sok fehérje, kevés szénhidrát, heti 4-5 óra aerob edzés. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Ha nincs kedved fogyás se lesz!
3/4 A kérdező kommentje:
Jó, oké, nem a kedvemtől függ, hanem hogy lusta vagyok. :/ ezen kéne segíteni.
2013. febr. 14. 18:07
4/4 anonim válasza:
Elsősorban a kaján múlik, a dolog. Magyarul sport nélkül JÓ KAJÁVAL is működik a fogyás, de sporttal jobb eredménnyel. Minden nap edzeni ugyanazon izmokra felesleges, elég a heti, viszont akár napi vagy 2 napi szinten is mehet aerob edzés, na ennél a pontnál elég sok a lehetőség. Akár kocogás, akár bicikli, akár szobabicikli, akár tempós séta......
A lényeg hogy nem kell kifulladásig csinálni ezt, valahogy úgy kell belőnöd hogy érezd a levegővételnél hogy sportolsz, de ne zihálj.
Viszont a lustaságon neked kell változtatni azon mi nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!