Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Kétségbe vagyok esve,...

SOS! Kétségbe vagyok esve, hogyan tudnám leadni a lehető leggyorsabban?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 70 kg. Anyukám nagyon kövér és félek hogy én is olyan leszek. Régen 58 voltam aztán kövérnek gondoltam magam majd beletörődtem a ˇkövérségembe ˇ és utána 65 lettem utána itt is beletörődtem és már ot tartok hogy 70. MIndez 1 év alatt történt. Nagyon félek hogy tovább folytatódik a hízás . Nagyon kevés az önbizalmam szinte semmi . Be vallom őszintén már azzal is próbálkoztam hogy meghánytatom magam.. Ha tudnám hogy kell vagy sikerült volna akkor már tuti megtettem volna. Nagyon félek, van egy barátom aki 19 éves és március 1 én jöttünk össze --- akkor 66 voltam most hogy szünet van felszedtem 4 kg-ot ami a hasamon nagyon látszik..... Félek nagyon anyukáméknak nincs pénzük arra hogy eljárjak edzeni. Egyedül meg nem engednek el futni mert attól félnek hogy a barátommal találkozom..... 15 vagyok a barátom meg 19 ... Tényleg olyan nagy baj ez?? Ha tudtok nagyon kérlek titeket linkeljetek egy konkrét edzés tervet és egyéb olyan dolgot ami fogyáshoz jó.. Kérlek segítsetek egy kétségbe esett tinin. Elnézést a helyesírási hibákért nem figyeltem nagyon ://

2013. márc. 31. 17:23
 1/9 anonim válasza:
Valamilyen edzőgépetek, pl. szobabicikli nincsen otthon? Az segíthetne.
2013. márc. 31. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnos nincs :( azok drágák
2013. márc. 31. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt a 4. válaszoló vagyok, olvasd el http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__41..

Milyen magas vagy??????

Először is tartsd be azt, hogy csak akkor eszel, amikor tényleg nagyon éhes vagy. Ha a család nem akkor eszik, akkor azt mondod, hogy inkább nem kérsz.

Legyen otthon mindig gyümölcs, pl alma, hogy bekapd, ha annyira nem vagy éhes.

AKik nagy súlyfelesleggel rendelkeznek, nem szabad belekezdeni a számolgatós, csirkés, joghurtos... diétába, mert a szervezet gyorsfogyásnak veszi és rögtön visszahízod. Először 10 kg leadásáig csak annyit csinálj, hogy feleannyit eszel, mint eddig

Ha nem tudsz futni és nincs pénz edzésre akkor kérj meg egy jó barátnőt, hogy délutánonként együtt fusstaok(jó alibi) vagy hogy ketten sportoljatok, pl tolasozzatok.

Ha abszolút nincs pénz, akkor marad az, hogy otthon erősítesz, pl először megpróbálsz megcsinálni 2db rendes fekvőtámaszt, hogy egyene a hát, egészen majdnem a földig lenyomod magad, aztán kitolod. Csináld tükör előtt. Azt meg bevezethetnéd, hogy reggel-este 10-20db felülés/hasprés- inkább a haspréssel kezdj. Ezeken kívül meg teljes erőbedobással végigcsinálod a tesiórákat.

HAJRÁ

2013. márc. 31. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem az edzés a legnagyobb gondod, hanem az étrended. Azon változtass, de sürgősen!
2013. márc. 31. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogd vissza az evést, vacsira keveset egyél és mindent csak egészségesen. Én 12 évesen 50 kiló voltam, 14 és 16 évesen 70 kiló,17 évesen elértem a 80+ -t, és most tudod mennyi vagyok? 63 kiló. Fogyózni sosem késő elkezdeni, a 70 kiló pedig egyáltalán nem sok. FELEJTSD EL,hogy meghánytatod magad! Amivel én lefogytam: heti 2x1 óra aerobik edzés, 1x1 óra spinning + kevesebb kalóriabevétel. Csak ügyesen, és türelmesen!:)
2013. ápr. 3. 18:27
 6/9 A kérdező kommentje:
74 kg :(((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!
2013. jún. 18. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehetsz kétségbe esve, mert akkor nem híztál volna további 4 kg-t. Ennyi.

Amíg nem szeded össze magad, addig kövér maradsz, sőt, csak hízol majd.

2013. jún. 19. 12:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem a finom kaja olyan mint a drogosnak a drog :( !!
2013. jún. 19. 15:05
 9/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szeretek enni. De fontos cél miat félre tudod tenni a csokit, amit folyton bírnék enni. Nekem ez: nem akarom, hogy a barátom előtt kényelmetlenül érezzem magam a hasamon lévő hurkák miatt.,.. őt nem zavarják, de én attól még nem szeretem. Ez motivál.
2013. jún. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!