14 évesen fogyózni jó ötlet? (Gyümölcs, zöldség)
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Fogyózni szeretnék mert egy kicsit kövér vagyok, van rajtam kb 10 kiló felesleg. Holnaptól kezdve 1 hétig csak gyümölcsöt és zöldségeket fogo enni. Fogok ettől fogyni? Vagy tovább kéne csinálnom mondjuk 1 hónapig?2013. máj. 4. 18:03
1/4 anonim válasza:
Egészítsük ki azzal, hogy este 6-7 után ne nagyon egyél, de ehetsz mást is nem csak zöldséget, gyümölcsöt, kerüld a liszt tartalmú ételeket,vöröshúst is csak ritkán fogyassz, az anyagcseréd ezzel némileg felgyorsul, de ez nem egy hét leforgása alatt fog lezajlani, hanem néhány hónap. Kitartás!
2/4 anonim válasza:
ha csak zöldséget és gyümölcsöt eszel az nem jó. Semmi fehérje, leépülnek az izmaid...csináld inkább valahogy így:
Reggeli: tojás, rántotta, tükörtojás, amit akarsz
Tízórai: lehet teljes kiőrlésű szendvics, vagy egy banán vagy egy alma
Ebéd: csirkemell+saláta+rizs
Uzsonna: én abonettet szoktam enni, vagy eper-alma-banán-dió+natúr joghurt
Vacsora: ehetsz salátát paradicsomból, uborkából, salátából, stb, amihez kedved van, vagy mondjuk túrót keverj ki natúr joghurttal, tehetsz bele 1/3ad csomag vaníliás cukrot. Mellé meg ehetsz pár szem epret
Én így csinálom. Amúgy mit sportolsz? Milyen magas vagy? Ha bármi kérdésed van írj..:D
3/4 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan veszed a diétát akkor az epret és barackot mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!